Shri Babaji: The calamities, which are coining to this world, are unavoidable! There is no one in this world to stop it.
Little time is left before you shall see the new world. Everyone must become spiritually strong and courageous.
Only he who has strong determination to do good acts and who is strongly devoted to God can survive this destruction.

Monday, January 30, 2017

«Πραγματικότητα ο πόλεμος με τις ΗΠΑ» θεωρεί η Κίνα


«Ένας πόλεμος “εντός της προεδρικής θητείας” ή “πόλεμος ακόμα και απόψε” (σ.σ. με τις ΗΠΑ) δεν είναι πλέον απλά συνθήματα, αλλά μια πραγματικότητα».
 
Την ανατριχιαστική αυτή δήλωση έκανε στην εφημερίδα South China Morning Post κορυφαίος αξιωματικός των ενόπλων δυνάμεων της Κίνας, μεταφέροντας έτσι τις απόψεις της ηγεσίας της χώρας σχετικά με τις σχέσεις με τις ΗΠΑ, υπό την ηγεσία του Ντόναλντ Τραμπ.
 
Ο Κινέζος αξιωματικός, μάλιστα, έκανε λόγο για μετακίνηση στρατευμάτων στη Νότια και την Ανατολική Θάλασσα της Κίνας (δύο διαφιλονικούμενα σημεία), καθώς και για την ανάπτυξη πυραυλικού συστήματος για την προστασία της κορεατικής χερσονήσου.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο Τραμπ και οι σύμβουλοί του ακολουθούν σκληρή γραμμή κατά της Κίνας, και αγνοούν επιδεικτικά την πολιτική της «μίας Κίνας», αναπτύσσοντας έντονη διπλωματική δραστηριότητα με την Ταϊβάν.
 
Ο νέος επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Ρεξ Τίλερσον έχει μιλήσει ακόμα και για αποκλεισμό τεχνητών νησιών της Κίνας στη Νότια Σινική Θάλασσα, κάτι που θα μπορούσε να εκληφθεί από το Πεκίνο ως πράξη πολέμου.
 
Την ίδια στιγμή στα social media προκλήθηκε «χαμός» από πληροφορίες για μεταφορά των διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων Dongfeng-41 της Κίνας προς τα βορειοανατολικά σύνορά της.

ΠΗΓΗ: http://www.topontiki.gr/article/205453/sok-pragmatikotita-o-polemos-me-tis-ipa-theorei-i-kina