Shri Babaji: The calamities, which are coining to this world, are unavoidable! There is no one in this world to stop it.
Little time is left before you shall see the new world. Everyone must become spiritually strong and courageous.
Only he who has strong determination to do good acts and who is strongly devoted to God can survive this destruction.

Saturday, January 28, 2017

«Αυξημένες πιθανότητες πολεμικής σύρραξης ΗΠΑ - Κίνας» ~ Φουκογιάμα

«Βόμβα» στο συνέδριο του Economist στην Αθήνα - Για «αυξημένες πιθανότητες πολεμικής σύρραξης ΗΠΑ - Κίνας» μίλησε ο Αμερικανός αναλυτής Φουκογιάμα

«Βόμβα» από τον Αμερικανό πολιτικό επιστήμονα, φιλόσοφο, αναλυτή και συγγραφέα Φράνσις Φουκογιάμα στο πλαίσιο του συνεδρίου του Economist στην Αθήνα.

Ο Φουκογιάμα είπε ότι ο «Βασικός αντίπαλος του προέδρου των ΗΠΑ θα είναι η Κίνα. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Αμερικανός πρόεδρος θα προσπαθήσει να δημιουργήσει ένα κλίμα ειρήνης στην Ευρώπη»

Ωστόσο, όπως τόνισε «Έχουμε να κάνουμε με έναν "καλό", ρεαλιστή, θετικιστή Τραμπ, αλλά και με έναν Τραμπ που ξυπνάει στις 3 το πρωί και κατακεραυνώνει τους πολιτικούς του αντιπάλους μέσω του twitter. Πρέπει να δούμε ποιός από τους δύο Τραμπ θα αναδυθεί ως πρόεδρος».

Για να συνεχίσει: "Ο νέος αμερικανός Πρόεδρος ήδη έχει ξεκινήσει έναν εμπορικό πόλεμο με το Μεξικό, θέλοντας να το εκφοβίσει, αλλά βασικός αντίπαλος του προέδρου των ΗΠΑ θα είναι η Κίνα, με αυξημένες πιθανότητες ακόμα και για μία πολεμική σύρραξη στην νοτιοανατολική θάλασσα της Ασίας".

ΠΗΓΗ: http://www.topontiki.gr/article/205039/vomva-sto-synedrio-toy-economist-stin-athina-gia-ayximenes-pithanotites-polemikis

No comments:

Post a Comment