Shri Babaji: The calamities, which are coining to this world, are unavoidable! There is no one in this world to stop it.
Little time is left before you shall see the new world. Everyone must become spiritually strong and courageous.
Only he who has strong determination to do good acts and who is strongly devoted to God can survive this destruction.

Sunday, July 16, 2017

Δυσοίωνη πρόβλεψη καθηγητή του Χάρβαρντ: ΗΠΑ και Κίνα θα κάνουν πόλεμο

Δυσοίωνη πρόβλεψη καθηγητή του Χάρβαρντ: ΗΠΑ και Κίνα θα κάνουν πόλεμο - Media

Μπορεί ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Σι Τζινπίνγκ να έχουν συναντηθεί μερικές φορές ως σήμερα και οι συναντήσεις αυτές να έχουν χαρακτηριστεί ως «καλές» και «παραγωγικές» ωστόσο, καθηγητής πολιτικών επιστημών στο πανεπιστήμιο Χάρβαρντ προβλέπει ότι ΗΠΑ και Κίνα θα οσηγηθούν σε πόλεμο.
Στο νέο του βιβλίο, ο καθηγητής Γκρέιαμ Άλισον (το οποίο έχει τίτλο «Η μοίρα τους είναι πόλεμος») εξηγεί ότι ο αυξανόμενος πλούτος και ισχύς της Κίνας θα αυξήσει τις εντάσεις με τις ΗΠΑ, οι οποίες είναι «κολλημένες» με το ρόλο της μοναδικής παγκόσμιας υπερδύναμης και δεν πρόκειται να αποδεχθούν δεύτερο ρόλο.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Independent, ο Άλισον γράφει ότι «ο κόσμος δεν έχει δει ποτέ ξανά κάτι παρόμοιο όπως η ταχύτατη, τεκτονικού μεγέθους μετακίνηση της ισορροπίας δυνάμεων που προκλήθηκε από την άνοδο της Κίνας. Η οικονομική ανάπτυξη της Κίνας την μετασχηματίζει σε έναν πανίσχυρο πολιτικό και στρατιωτικό αντίπαλο».
Ο Άλισον υποστηρίζει ότι μέσα στις επόμενες δεκαετίες ο πόλεμος ΗΠΑ-Κίνας είναι περισσότερο πιθανός παρά απίθανος, σημειώνοντας ότι το Πεκίνο είναι «πολιτικός αντίπαλος» της Ουάσινγκτον.
Ας ελπίσουμε ότι οι προβλέψεις του θα αποδειχθούν εσφαλμένες.

ΠΗΓΗ: ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ