Shri Babaji: The calamities, which are coining to this world, are unavoidable! There is no one in this world to stop it.
Little time is left before you shall see the new world. Everyone must become spiritually strong and courageous.
Only he who has strong determination to do good acts and who is strongly devoted to God can survive this destruction.

Friday, July 15, 2016

ΡΩΣΙΚΟ STEALTH ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ... ΔΙΑΣΤΗΜΑ

Καλα παμε. ΟΙ εξοπλισμοι για πυρηνικα γινονται ολο και πιο αποτελεσματικοι. Αντε με το καλο. Αλοιμονο σε αυτους που θα ζησουν το πυρηνικο ολοκαυτωμα περι το 2030
ΡΩΣΙΚΟ STEALTH ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ... ΔΙΑΣΤΗΜΑ

Ανησυχία έχει πυροδοτήσει στο ΝΑΤΟ το υπερηχητικό πυρηνικό βομβαρδιστικό αεροσκάφος τύπου stealth της Ρωσίας θα είναι έτοιμο μέχρι το 2020.

Πρόκειται για ένα αεροσκάφος που εφαρμόζει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Η ρωσική τεχνολογία του δίνει ως "προίκα" τη δυνατότητα να βρεθεί οπουδήποτε στον κόσμο σε 2 ώρες, να βομβαρδίσει με πυρηνικές κεφαλές και να επιστρέψει στη Ρωσία.

Ο κινητήρας αναμένεται να παρουσιαστεί στο Διεθνές Φόρουμ Στρατιωτικής Τεχνολογίας 2016, το οποίο έχει οριστεί να λάβει χώρα στις 6 - 11 Σεπτεμβρίου στην Μόσχα.

Ο Στρατηγός Σεργκέι Καρακάγιεβ επιβεβαίωσε ότι μοντέλο της μηχανής για το βομβαρδιστικό έχει κατασκευαστεί και δοκιμαστεί με επιτυχία στο Στρατιωτική Ακαδημία του Σερπούκχοβο.

Εάν αποδειχτεί πλήρως επιχειρησιακό θα αποτελέσει σημαντικό πλεονέκτημα στη φαρέτρα του Βλαντιμίρ Πούτιν καθώς αντίστοιχες ενέργειες από πλευράς ΝΑΤΟ έχουν στεφθεί με απόλυτη αποτυχία (βλ. F-35).

"Συνεργαζόμαστε με το Aerohydronymic Institute της Ρωσίας σχετικά με τον εξωτερικό σχεδιασμό και τα χαρακτηριστικά του αεροσκάφους. "Νομίζω ότι η (lift-off) μάζα του πρέπει να είναι 20-25 μετρικούς τόνους για να μπορεί να μετατραπεί σε μαχητικό αεροσκάφος", πρόσθεσε ο συνταγματάρχης Αλέξεϊ Σολοντβίνκο, επικεφαλής του έργου.

Δύο κινητήρες - ένας για το αεροπλάνο και ένας άλλος για το διαστημόπλοιο - θα συνδυαστούν στο πλαίσιο της ρύθμισης του κινητήρα για το βομβαρδιστικό. Ο κινητήρας θα χρησιμοποιεί κηροζίνη ενώ για διαστημικές πτήσεις, θα χρησιμοποιεί μεθάνιο και οξυγόνο. 
ΠΗΓΗ: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/236398-Yper-oplo-toy-Poytin-tromazei-to-NATO-PHotographies-Binteo