Shri Babaji: The calamities, which are coining to this world, are unavoidable! There is no one in this world to stop it.
Little time is left before you shall see the new world. Everyone must become spiritually strong and courageous.
Only he who has strong determination to do good acts and who is strongly devoted to God can survive this destruction.

Tuesday, December 8, 2015

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ


ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ               

              Prophecies about the end of the world

Οι αναφορές και οι προφητείες για το τέλος της φυλής μας είναι πολλές. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πολύ σύντομα αυτές οι προφητείες θα πραγματοποιηθούν και αυτή η εκφυλισμένη ανθρωπότητα θα φτάσει στο τέλος της. Η γη δεν αντέχει άλλο την αχρειότητα και τη βαρβαρότητά μας.

Προφητείες του Petar Deunof:
Ο Θεός είναι Αγάπη· Κι' εν τούτοις, έχουμε να κάνουμε εδώ με μια τιμωρία, μια απάντηση της Φύσης ενάντια στα εγκλήματα που διαπράχθηκαν από τον άνθρωπο από την αυγή του χρόνου ενάντια στη Μητέρα του· τη Γη.

Ας δούμε τώρα κάποιες αναφορές για το τέλος της δική μας φυλής (Άρια ή Πέμπτη φυλή) και την εποχή μας που ονομάζεται σιδερένια - κατά την ινδική ορολογία Κάλι Γιούγκα- την εποχή δηλαδή του εκφυλισμού και της παρακμής.

Παραθέτω πρώτα ένα απόσπασμα από την Ελληνική μυθολογία:
Ας μην έσωνα ποτέ μου με τους πέμπτους να’ μαι εγώ, μα ή πριν να 'χα πεθάνει ή έπειτα να γεννηθώ. Γιατί τώρα γένος είναι σιδερένιοκαι ποτέ μέρα -νύχτα δεν θα πάψουν κάματος και βάσανα να τους φθείρουν, και θα δώσουν έγνοιες οι θεοί βαριές. Όμως και γι' αυτούς θα σμίξουν τα καλά με τα κακά. Και θα ξολοθρέψει ο Δίας κι αυτή τη θνητή γενιά, όταν, μόλις θα γεννιούνται, θα 'ναι πια ασπρομάλληδες. Ούτε με παιδιά πατέρας όμοιος, ούτε και παιδιά, ούτε φίλος με το φίλο, σύντροφος με σύντροφο, ούτε κι αδελφός θε να’ ναι φίλος, όπως ήταν πριν. Σαν αρχίσουν να γερνάνε, τους γονιούς δεν θα τιμούν, θα τους βρίζουνε κι ακόμα σκληρά λόγια θα τους λεν, άθλιοι, κι ούτε θεία δίκη θα λογιάζουν, ούτε και στους γονιούς, που θα γερνάνε, θε  να δίνουν διατροφή, του πιστού και του δικαίου και καλού καμιά τιμή, μάλλον του κακού το δράστη θα τιμούν και το θρασύ, και το δίκιο με τα χέρια, κι η ντροπή θα 'χει χαθεί, κι ο κακός συχνά θα βλάφτει τον ανώτερο άνθρωπο λέγοντας άδικα λόγια, κι όρκο θε να ορκίζεται…

Καταπληκτική ακρίβεια της κατάστασης για την σημερινή εποχή, ειπωμένη πριν χιλιάδες χρόνια !

Παρόμοια αναφορά έχουμε και από τον Ερμή το Τρισμέγιστο σε μια ομιλία του με τον Ασκληπιό

(Από το βιβλίο, Ερμής ο Τρισμέγιστοςο ιδρυτής της θρησκείας του Μονοθεϊσμού 9.000 π.χ, του κ. Παντελή Κ. Ιωαννίδη, Ιστορικού – Συγγραφέα, εκδόσεις ΔΙΟΝ)


ΕΡΜΗΣ στον Ασκληπιό:
Ασκληπιός
‘Μην κλαίς Ασκληπιέ, γιατί πρόκειται να ακούσεις χειρότερα πράγματα. Γιατί τον καιρό εκείνο οι άνθρωποι κουρασμένοι από την ζωή θα παύσουν να βλέπουν τον κόσμο σαν αντικείμενο θαυμασμού. Το σύμπαν θα παύσουν να το αγαπούν.
Τότε θα προτιμά ο κόσμος το σκοτάδι από το φως, ο δε θάνατος θα τους είναι προτιμότερος από την ζωή. Κανείς δεν θα σηκώσει το βλέμμα του προς τον ουρανό, ο ευσεβής άνθρωπος θα θεωρηθεί χαζός, ο δε ασεβής σοφός, ο εγκληματίας ως καλός άνθρωπος.
Οι διδασκαλίες για την αθανασία και την ψυχή θα τύχουν της ειρωνείας των και η θρησκεία θα θεωρηθεί ως έγκλημα. Θα συνταχθούν νέοι νόμοι... Οι κακοποιοί θα σπρώχνουν τους ανθρώπους στις ληστείες, στους πολέμους, και στις απάτες.
Τότε η γη θα χάσει την ισορροπία της. Ο Ουρανός δεν θα φωτίζεται από τα άστρα (λόγω των νεφών που θα σκεπάζουν την ατμόσφαιρα της γης) κάθε τίμια φωνή θα σιωπήσει, οι καρποί της γης θα σαπίζουν, η γη θα παύσει να είναι γόνιμη και οι αναθυμιάσεις θα μολύνουν την ατμόσφαιρα της γης.
Αυτό, Ασκληπιέ θα είναι το γήρας του κόσμου, η ασέβεια, η αταξία, η σύγχυση των αξιών. Και όταν όλα αυτά θα συμβούν, τότε ο Κύριος Πατέρας ο πρώτος Θεός, ο δημιουργός του δευτέρου Θεού, του Κόσμου, θα επαναφέρει τον κόσμο στο δρόμο του για να βάλλει τέρμα στην πλάνη και στην διαφθορά, με κατακλυσμούς, με το πυρ, και με τις αρρώστιες που θα στείλει στην γη.
Κατόπιν ο θεός θα επαναφέρει τον κόσμο στην πρώτη ομορφιά του. Τότε ο Θεός θα δοξάζεται και οι άνθρωποι θα ζουν στο εξής με ευλογίες και ύμνους. Αυτή η αναγέννηση του κόσμου, θα γίνει σε χρόνο που θα ορισθεί από τη θέληση του αιωνίου, άναρχου θεού.’

Προφητείες του Petar Deunof:
«Μέσα στη διαδρομή του χρόνου, η συνείδηση του ανθρώπου πέρασε από μία πολύ μακρά περίοδο σκότους. Αυτή η φάση, που οι Ινδοί ονόμασαν «Κάλι Γιούγκα», (Σιδηρά εποχή) βρίσκεται πλέον προς το τέλος της. Βρισκόμαστε σήμερα στο σύνορο μεταξύ δύο εποχών: της ‘Κάλι Γιούγκα’ και της Νέας Εποχής στην οποία εισερχόμαστε.
Ότι υπάρχει γύρω σας σύντομα θα καταρρεύσει και θα εξαφανιστεί. Δεν θα μείνει τίποτα από αυτόν τον πολιτισμό ούτε από τη διαστροφή του. Όλη η Γη θα ταρακουνηθεί και δεν θα μείνει ούτε ένα ίχνος από αυτόν τον λανθασμένο πολιτισμό που κρατάει τους ανθρώπους υπό το ζυγό της άγνοιας.
 Οι φοβερές προβλέψεις του προφήτη Δανιήλ που είναι γραμμένες στη Βίβλο, σχετίζονται με την εποχή που αρχίζει. Θα υπάρξουν πλημμύρες, τυφώνες, γιγαντιαίες πυρκαγιές και σεισμοί που θα σαρώσουν τα πάντα. Το αίμα θα κυλάει άφθονο. Θα υπάρξουν επαναστάσεις· φοβερές εκρήξεις θα αντηχούν σε πολλές περιοχές της γης. Εκεί που είναι η γη, θα έρθει το νερό και εκεί που είναι το νερό, θα έρθει η γη.
Χάρη στην ιδέα της Αδελφοσύνης, η γη θα γίνει ένας ευλογημένος τόπος και αυτό δεν θα αργήσει. Όμως πριν συμβεί, πόνος και μεγάλες δυστυχίες θα σταλούν για να αφυπνίσουν συνειδήσεις. Αμαρτίες συσσωρευμένες για χιλιάδες χρόνια πρέπει να ξεπληρωθούν. Το πύρινο κύμα που εκπορεύεται από το Ύψιστο θα συμβάλει στο να ξεπληρωθεί το κάρμα των λαών. Η απελευθέρωση δεν μπορεί πλέον να αφεθεί για αργότερα. Η ανθρωπότητα πρέπει να προετοιμαστεί για τις μεγάλες δοκιμασίες, που είναι αναπόφευκτες, και οι οποίες έρχονται να δώσουν τέλος στον εγωισμό»

ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ

Στην Καινή Διαθήκη η καταστροφή που θα έρθει, αναφέρεται σαν η συντέλεια του κόσμου. Είναι σαφές όμως ότι αφορά τη δική μας φυλή και όχι την καταστροφή όλης της γης ή όλου του σύμπαντος. Απόσπασμα:

ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ ΚΕΦ 21: 9-11 
Σημάδια τελικής κρίσης και διωγμοί

Βλέπε επίσης (Μτ. 24:3-14, Μκ. 13:3-13)

 9 Όταν λοιπόν ακούσετε πολέμους και ακαταστασίες, μην πτοηθείτε. Γιατί πρέπει πρώτα να γίνουν αυτά, αλλά δεν είναι αμέσως το τέλος». 10 Τότε τους έλεγε: «Θα εγερθεί έθνος εναντίον έθνους και βασιλεία εναντίον βασιλείας, 11 και θα γίνουν σεισμοί μεγάλοι, και κατά τόπους θα γίνουν πείνες και επιδημίες, και φαινόμενα φοβερά, και από τον ουρανό θα γίνουν σημεία μεγάλα. 

ΚΑΤΑ ΜΑΡΚΟΝ  κεφ:13
Αρχή οδυνών
Βλέπε επίσης (Μτ. 24:3-14, Λκ. 21:7-19)

7 Όταν λοιπόν ακούσετε πολέμους και φήμες πολέμων, μη θορυβείστε. πρέπει να γίνουν, αλλά ακόμα δεν είναι το τέλος. 8 Γιατί θα εγερθεί έθνος εναντίον έθνους και βασιλεία εναντίον βασιλείας, θα γίνουν σεισμοί κατά τόπους, θα γίνουν πείνες. αρχή οδυνών θα είναι αυτά. 
 12 Και θα παραδώσει ο αδελφός τον αδελφό σε θάνατο και ο πατέρας το παιδί, και θα επαναστατήσουν παιδιά ενάντια σε γονείς και θα τους θανατώσουν. 13 Και θα είστε μισούμενοι από όλους για το όνομά μου. Αλλά εκείνος που θα υπομείνει ως το τέλος, αυτός θα σωθεί».

Ο ερχομός του Υιού του ανθρώπου

Βλέπε επίσης (Μτ. 24:29-31, Λκ. 21:25-28)

24  «Αλλά εκείνες τις ημέρες, μετά τη θλίψη εκείνη, ο ήλιος θα σκοτεινιάσει και η σελήνη δε θα δώσει το φεγγοβόλημά της
25  και οι αστέρες θα πέφτουν συνεχώς από τον ουρανό  και οι δυνάμεις που είναι στους ουρανούς θα σαλευτούν.
26  Και τότε θα δουν τον Υιό του ανθρώπου ερχόμενο μέσα σε νεφέλες με δύναμη πολλή και δόξα. 
27  Και τότε θα αποστείλει τους αγγέλους και θα συνάξει στο ίδιο μέρος τους εκλεκτούς του από τους τέσσερις ανέμους, από το άκρο της γης μέχρι το άκρο του ουρανού».

Στα ευαγγέλια συναντούμε κι άλλες παρόμοιες αναφορές δεν κρίνω όμως σκόπιμο να τις παραθέσω όλες γιατί το πνεύμα παραμένει ίδιο. Ότι δηλαδή μια μεγάλη καταστροφή πρόκειται να συμβεί και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

Η Αποκάλυψη του Ιωάννη επίσης είναι μια σημαντική πηγή αν και δύσκολο να ερμηνευτεί. Τα Ιερά Κείμενα -τα οποία γράφονται από μεγάλους πνευματικούς δασκάλους ή ανθρώπους υπό την επίδραση της Θείας Χάρης- δίνουν σχεδόν πάντα πολλαπλές απαντήσεις και σε πραγματικά γεγονότα αλλά και σε εσωτερικές διαδικασίες της πνευματικής ζωής του ανθρώπου. Είναι προφανές ότι η Αποκάλυψη είναι ένα κείμενο πολυσύνθετο και ότι μια από τις ερμηνείες του αφορά σαφώς τα γεγονότα της μεγάλης καταστροφής που πλησιάζει.

Απόσπασμα  (κεφ 6.12):
…και ξάφνου, έγινε ένας μεγάλος σεισμός, και ο ήλιος έγινε μαύρος, σαν τρίχινος σάκος, και το φεγγάρι έγινε σαν αίμα… και κάθε βουνό και νησί κινήθηκαν από τους τόπους τους…..
(κεφ. 9.1): και είδα ότι έπεσε ένα αστέρι από τον ουρανό στη γη...

Στις πράξεις των Αποστόλων υπάρχει παρόμοια αναφορά:
Κεφ 2.20: και ο ήλιος θα μετατραπεί σε σκοτάδι, και το φεγγάρι σε αίμα… και καθένας που θα επικαλεστεί το όνομα του Κυρίου θα σωθεί.

Από τα παραπάνω φαίνεται πως η καταστροφή θα είναι τεράστια. Κι αυτό μπορεί να συμβεί  μόνο από κάποιο σημαντικό γεγονός όπως είναι το πλησίασμα ενός μεγάλου πλανήτη.

Νοστράδαμος
Ο προφήτης Νοστράδαμος, επίσης προέβλεψε την μεγάλη αυτή καταστροφή, την οποία οι ερμηνευτές του τοποθέτησαν χρονικά γύρω στο έτος 1999, το οποίο τελικά δεν συνέβη.

Σύγχρονοι ερευνητές περίμεναν την επικείμενη καταστροφή να συμβεί το έτος 2000, άλλοι το 2003 ενώ κάποιοι μιλούσαν και για το 2008, πράγμα που επίσης δεν συνέβη.

Όλες αυτές οι αναφορές σε συγκεκριμένα έτη και η τελική τους διάψευση θεωρώ ότι προκαλεί μία σύγχυση και πολλοί ίσως αμφισβητούν αν τελικά θα συμβεί κάποια μεγάλη καταστροφή και έτσι μάλλον θα βρεθούν απροετοίμαστοι.

Απόσπασμα από τις προφητείες της φυλής των Χόπι:
«…Αυτά είναι τα σημάδια ότι θάρθει μεγάλη καταστροφή. Ο κόσμος θα ταρακουνιέται πέρα δώθε. Ο άσπρος άνθρωπος θα μάχεται ενάντια σε άλλους ανθρώπους σε άλλα εδάφη. Θα υπάρξουν πολλές στήλες καπνού και φωτιάς…» 

Το ημερολόγιο των Μάγιας
Το ημερολόγιο των Μάγιας:
Οι Μάγια είχαν κυκλική αντίληψη του χρόνου και το ημερολόγιό τους δεν θα μπορούσε παρά να είναι κι αυτό κυκλικό. Σύμφωνα με τη Μυθολογία των Μάγια, οι Μεγάλοι Κύκλοι τελειώνουν με καταστροφή, αλλά και με επαναγγένηση ενός νέου πολιτισμού. Είναι αληθές ότι πλησιάζουμε στην μεγάλη καταστροφή αλλά η ημερομηνία της 21 Δεκεμβρίου 2012 που πολύ βιαστικά και επιπόλαια κάποιοι ερμήνευσαν ότι θα συμβεί το τέλος δεν είναι σωστή. Βέβαια κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει κάθε πιθανότητα να συμβεί σε αυτή την ημερομηνία αλλά με την μελέτη που έκανα δεν φαίνεται κάτι τέτοιο. Θα μελετήσουμε παρακάτω πιο αναλυτικά το ημερολόγιο των Μάγιας.

Στο βιβλίο Ερκόλουμπους ή κόκκινος πλανήτης ο Δάσκαλος Ραβολού αναφέρει με βεβαιότητα το τέλος του πολιτισμού μας κάτω από την επίδραση ενός μεγάλου πλανήτη τον οποίο ονομάζει Ερκόλουμπους. Μας βεβαιώνει δε ότι «αυτό είναι μια βραχυπρόθεσμη προφητεία»
Ο Δάσκαλος Σαμαέλ Αούν Βεόρ (1912-1977), ιδρυτής της Γνωστικής Κίνησης, δίνει πολύ συγκεκριμένες πληροφορίες γι’ αυτά που πρόκειται να συμβούν:

Βρισκόμαστε στις παραμονές της μεγάλης καταστροφής και αυτή θα επέλθει αναπόφευκτα. Πολλά έχουν λεχθεί αυτούς τους καιρούς γύρω από τον Ερκόλουμπους. Πρόκειται για ένα γιγάντιο κόσμο, τον Μπάρναρ 1, όπως τον βάφτισαν οι αστρονόμοι. Αυτός ο γίγαντας των ουρανών, αυτός ο «Τιτάνας» έρχεται να εκτρέψει τη γήινη τροχιά αναπόφευκτα. Μάταια προσπαθούν οι άνθρωποι της Επιστήμης να τον βομβαρδίσουν με πυρηνικά. Μάταια προσπαθούν να τον εκτρέψουν από την πορεία του. Δεν είναι μακριά η στιγμή, κατά την οποία ο Ερκόλουμπους θα πλησιάσει αρκετά το δικό μας Κόσμο Γη. Ήδη είναι ορατός από όλους τους αστρονόμους…
…Έτσι είναι γραμμένο και θα εκπληρωθεί. Στο ύψιστο σημείο, με το πλησίασμα του Ερκόλουμπους, τα κύματα της θάλασσας θα μετατρέψουν τις παραλίες σε έναν κόσμο απόλυτα κατεστραμμένο. Τότε θα επέλθει μια περιστροφή των αξόνων της Γης. Οι θάλασσες θα αλλάξουν κατεύθυνση και οι τωρινές Ήπειροι θα βυθιστούν μέσα στα κύματα και τους τρικυμισμένους ωκεανούς. Μάλιστα, οι χρόνοι του τέλους έφθασαν και βρισκόμαστε σε αυτούς. Ήδη ο Ερκόλουμπους είναι ορατός από όλα τα αστεροσκοπεία του κόσμου. Αυτό που λέμε είναι δεόντως αποδεδειγμένο από τους ανθρώπους της Επιστήμης, από όλα τα τηλεσκόπια. Εάν δεν έχει δοθεί πολλή δημοσιότητα, σε αυτό που πρόκειται να συμβεί είναι ακριβώς για να αποφευχθεί η μαζική ψύχωση. Θα επερχόταν η πτώση στην οικονομία, στο εμπόριο κ.λπ. Η ωμή πραγματικότητα είναι ότι υπάρχουν χάρτες επεξεργασμένοι από τους ίδιους τους αστρονόμους και δεν υπάρχει αστρονόμος που να μην γνωρίζει αυτό, που εμείς εδώ, λέμε σε αυτό το ακροατήριο.

Εδώ υπάρχει σαφής αναφορά για έναν πλανήτη άλλου ηλιακού συστήματος που θα πλησιάσει το δικό μας ηλιακό σύστημα και θα επηρεάσει τη τροχιά της Γης.
 ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

        ΠΛΑΝΗΤΗ (ή ΕΡΚΟΛΟΜΠΟΥΣ  ή

        ΜΠΑΡΝΑΡ) ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ

        ΑΛΛΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

 Η ΤΡΟΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΠΕΙ

                  ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ

       
            

Αυτό ταιριάζει με τις αναφορές των Σουμέριων στον πλανήτη Νουμπίρου, ο οποίος –κατ’ αυτούς- εμφανίζεται περιοδικά σε τακτικά χρονικά διαστήματα χιλιάδων ετών και προκαλεί τεράστιες καταστροφές στον πλανήτη Γη. Σύμφωνα πάλι με τους Σουμέριους η προηγούμενη καταστροφή (των Ατλάντων) οφειλόταν σ’ αυτόν τον πλανήτη και το ημερολόγιο τους προβλέπει ότι σύντομα θα πλησιάσει το ηλιακό μας σύστημα και θα προκαλέσει μία ανάλογη καταστροφή.

Στην Ελληνική  Μυθολογία αναφέρεται επίσης ο κομήτης Φαέθων ως η αιτία ενός μεγάλου κατακλυσμού που συνέβη γύρω στο 9000 π.Χ. (πιθανή ημερομηνία της βύθισης της Ατλαντίδας).

Υπάρχουν πολλές πηγές που μας λένε για φαινόμενα στον ουρανό και τη γη καθώς και αναφορές σε κάποιο πλανήτη και τη μεγάλη καταστροφή που προκάλεσε στο παρελθόν και θα προκαλέσει ξανά στο εγγύς μέλλον.

Το μέγεθος της καταστροφής που θα συμβεί φαίνεται και στα λόγια του  Μαχαβατάρ Μπάμπατζι (1970-1984), γνωστός στη Δύση από τηνΑυτοβιογραφία ενός Γιόγκι του Παραμαχάνσα Γιοκανάντα.

Αποσπάσματα από ομιλίες του Μαχαβατάρ Μπάμπατζι (1979-1983): 
«Η καταστροφή πρέπει να συμβεί για δυο λόγους, επειδή οι άνθρωποι ακόμα σκέφτονται με βάση το “εγώ” και το “δικό μου”. Αυτό δεν είναι Αλήθεια, δεν είναι ο πνευματικός δρόμος, δεν είναι Αγάπη. Και επειδή όλοι θέλουν να είναι μεγάλοι και κανένας δεν θέλει να είναι μικρός». Με ένα βαθύ αναστεναγμό κάθισε πίσω στην καρέκλα του και με μια πιο απαλή, μόλις που ακουγόταν, φωνή είπε: “Γι’ αυτό και είναι μη-αναστρέψιμη”...
  Οι συμφορές δεν θα πέσουν μόνο σε μια χώρα αλλά σε όλη την οικουμένη, όλη η οικουμένη είναι σε κίνδυνο. Οι τρομεροί καιροί που πλησιάζουν θα καταποντίσουν όλο τον κόσμο, όλη η οικουμένη θα συμπεριληφθεί σε αυτή την καταστροφή…
Περίπου το 3% με 5% και ως το 25% το μέγιστο, του πληθυσμού θα σωθεί και θα επιβιώσει. Η καταστροφή θα επέλθει μετά από σεισμούς, πλημμύρες, ατυχήματα, συγκρούσεις και πολέμους…
Σ’ αυτή τη Γιούγκα, η καταστροφή θα διαρκέσει όσο το ανοιγοκλείσιμο του ματιού. Αυτή η καταστροφή θα είναι τέτοια που εκείνοι που κοιμούνται θα μείνουν να κοιμούνται, εκείνοι που είναι όρθιοι θα μείνουν όρθιοι...» (όλο το βιβλίο)

Από όλα τα παραπάνω φαίνεται πως η καταστροφή θα είναι τεράστια. Μόνο κάποιο εξαιρετικό γεγονός μπορεί να προκαλέσει στιγμιαία μια καταστροφή  τόσο μεγάλης έκτασης.

Συμπεραίνουμε λοιπόν πως ο  πλανήτης στον οποίο αναφέρονται οι Σουμέριοι, οι Αρχαίοι Έλληνες και ακόμη ο Δάσκαλος Σαμαέλ, ο Δάσκαλος Ραβολού και η Αποκάλυψη θα είναι αυτός που θα προκαλέσει τη τελική καταστροφή. Πριν απ’ αυτή διάφορα γεγονότα θα λάβουν χώρα, όπως λοιμοί, λιμοί, σεισμοί, πλημμύρες, πόλεμοι και άλλα (τα οποία ήδη συμβαίνουν αλλά μας φαίνονται φυσιολογικά και δεν αντιδρούμε εξ αιτίας του ύπνου συνείδησης που βρισκόμαστε.)

ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑΣ

Πολλοί κατά την άποψη μου έχουν παρερμηνεύσει το ημερολόγιο των Μάγιας δίνοντας σαν ημερομηνία καταστροφής του πολιτισμού μας την 21η Δεκεμβρίου του 2012. Προσωπικά δεν βλέπω κάτι τέτοιο να διαφαίνεται στην προφητεία των Μάγιας. Ποιο κοντά στην αλήθεια σχετικά με την προφητεία των Μάγιας φαίνεται να είναι οι παρακάτω ερμηνείες του Σαμαέλ Αούν Βεόρ και του Bruce Scofield που προσδιορίζουν το τέλος του κόσμου μας περίπου το 2043.

Στο άρθρο του «The Maya KatunProphecies», (Όλο το άρθρο) το οποίο δημοσιεύθηκε στο AlternatePerceptionsissue #37, 1996, (αναφέρω εδώ αποσπάσματα του) ο BruceScofield αναφέρει ότι οι Μάγιας, στο ημερολόγιο τους, χωρίζουν το χρόνο σε διάφορες κυκλικά επαναλαμβανόμενες περιόδους. Μια από αυτές τις περιόδους διαρκεί περίπου 256 έτη και χωρίζεται σε 13 Κατούν με διάρκεια 19,7 έτη το καθένα. Οι περίοδοι αυτοί επαναλαμβάνονται σε μια σειρά όπως αυτή φαίνεται στον παρακάτω πίνακα και όχι με αριθμητική σειρά (1, 2, 3, 4 …), αλλά  13, 11, 9, …  κ.λπ.
Παραθέτω τον σχετικό πίνακα με το έτος έναρξης κάθε Κατούν στην τελευταία χιλιετία:

Katun            Δυτικά χρόνια
 
13 Katun   1007     1263      1520      1776      2032
11 Katun    1027     1283      1539      1796      2052
9 Katun      1046     1303      1559      1815
7 Katun      1066     1322      1579      1835
5 Katun      1086     1342      1598      1855
3 Katun      1106     1362      1618      1874
1 Katun      1125     1382      1638      1894
12 Katun    1145     1401      1658      1914
10 Katun    1165     1421      1677      1934
8 Katun      1185     1441      1697      1953
6 Katun      1204     1460      1717      1973
4 Katun     1224     1480      1736      1993
2 Katun     1244     1500      1756      2012


Σύμφωνα με το ημερολόγιο αυτό, το κάθε Κατούν φέρει μαζί του ένα συγκεκριμένο «πεπρωμένο» το οποίο οι Μάγιας πίστευαν ότι θα εκπληρωθεί.

Σύμφωνα με τον παραπάνω πίνακα, διανύουμε το Κατούν 4, το οποίο ξεκίνησε το 1993 και ακολουθούν το Κατούν 2 που θα ξεκινήσει το 2012 και το Κατούν 13 που θα ξεκινήσει το 2032 και θα τελειώσει το 2051.


Με το συγκεκριμένο Κατούν 13,ολοκληρώνεται, σύμφωνα με τους Μάγιας, κι ένας μεγαλύτερος κύκλος του ημερολογίου τους, το τέλος του οποίου συμπίπτει με το τέλος της φυλής μας.

Σύμφωνα με το άρθρο αυτό, οι Μάγιας στα Ιερά τους Βιβλία γράφουν (για τα Κατούν 2 και 13 που ακολουθούν):
           
Katun 2: Κατά τη διάρκεια του μισού Κατούν θα υπάρχει τροφή, ενώ στο υπόλοιπο μισό κάποιες κακοτυχίες. Αυτό το κατούν φέρνει το τέλος «του Λόγου του Θεού»….
Katun 13: Είναι ο χρόνος της τελικής κατάρρευσης όπου τα πάντα θα χαθούν. Είναι ο καιρός της Κρίσης του Θεού. Θα υπάρξουν επιδημίες και λοιμοί και πείνα…

Στο ίδιο άρθρο ο Βruce Scofield μας λέει:
Εάν οι Μάγιας αποδειχθούν σωστοί, τότε μην αγωνιάς για το Μιλένιουμ, το έτος 2000, περίμενε για τις πραγματικές αλλαγές που θα πρέπει να αρχίσουν δώδεκα χρόνια αργότερα, το έτος 2012 και θα φτάσουν στο αποκορύφωμά τους με το Κατούν 13 που θα ξεκινήσει το 2032 και θα τελειώσει το 2051.


Με παρόμοιο τρόπο ερμηνεύει το ημερολόγιο των Μάγιας και ο Σαμαέλ Αούν Βεόρ σε συνέντευξη του, το 1977, ο οποίος αναφέρεται στην προφητεία των Μάγιας ως εξής:
 Ερώτηση: Δάσκαλε Σ.Α.Βεόρ, γιατί δόθηκε τόση έμφαση στο έτος 1999; Ακόμη και εσύ το ανέφερες καθώς μίλησες για τον κόντε Σαίντ Ζερμαίν. Ο Νοστράδαμος επίσης το αναφέρει σαν ένα έτος καθοριστικό για την ανθρωπότητα. Τι θα μπορούσες να πεις για αυτό;
Σαμαέλ Αούν Βεόρ
 Σαμαέλ Αούν Βεόρ: Το 1999 είναι μια σημαντική ημερομηνία. Ο Νοστράδαμος το προσδιορίζει σαν το έτος της μεγάλης καταστροφής. Αυτός βεβαιώνει ότι «ένα φοβερό βασίλειο θα επιτεθεί στο Παρίσι από τους ουρανούς». Αυτός αναφέρεται χωρίς αμφιβολία στον Ερκόλουμπους και το Παρίσι είναι πολύ συμβολικό. Αυτός αναφέρεται στον πλανήτη γη γενικότερα. Ο Νοστράδαμος είπε «Η γη θα φαίνεται ότι ωθήθηκε έξω από την ελικοειδή της τροχιά» (αναφερόμενος στο έτος 1999) και ότι θα υπήρχαν «μεγάλα σκοτάδια». Χωρίς αμφιβολία αναφέρεται σε μια έκλειψη. Προφανώς καθώς ο Ερκόλουμπους  θα  βρεθεί ανάμεσα στην γη και τον ήλιο, μια έκλειψη πρέπει να συμβεί. Όλοι, όλοι οι σπουδαστές που έχουν μελετήσει τις «Σεντούριας» του, περιμένουν την ημερομηνία. Ωστόσο, οι Μάγιας βεβαιώνουν ότι μόνο στη διάρκεια του Κατούν 13 θα έρθει αυτή η μεγάλη καταστροφή, και αυτοί (οι Μάγιας) περιμένουν να συμβεί στη διάρκεια του έτους 2043. Όπως μπορείς να δεις, υπάρχουν δυο ιδέες στην ερώτηση, μια από τον Νοστράδαμο και μια άλλη από τους Μάγιας του Γιουκατάν. Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι αυτό θα συμβεί στην διάρκεια του Κατούν 13.

Από τα παραπάνω φαίνεται ότι η τελική καταστροφή θα συμβεί στο Κατούν 13, ανάμεσα στα έτη 2032 και 2051.

Δεν θα πρέπει λοιπόν να περιμένουμε ότι όλα αυτά θα συμβούν το 2012 (αν και όλα είναι πιθανά!)

Συνοπτικά μπορούμε να πούμε ότι από τις αναφορές αυτές δεν μπορεί να γίνει με πολύ μεγάλη ακρίβεια ο χρονικός προσδιορισμός του τέλους. Διαφαίνεται όμως ότι η τελική καταστροφή θα συμβεί πιθανότατα στα μισά αυτού του αιώνα. (ανάμεσα στα έτη 2032 και 2051)

Όπως μας λένε όλες οι προφητείες θα προηγηθούν πολλά δεινά (τα οποία ήδη συμβαίνουν).. Σεισμοί, πλημύρες, αρρώστιες και ατομικοί πόλεμοι που θα προκαλέσουν εκτεταμένες καταστροφές και θα είναι σημάδι ότι βρισκόμαστε πλέον πολύ κοντά στο τέλος αυτής της φυλής.

Στο τέλος θα γίνει η αντιστροφή των πόλων της γης από την επιρροή ενός μεγάλου πλανήτη που θα μας πλησιάσει και έτσι θα συμβεί η τελική και ολοκληρωτική καταστροφή. Αρκετές χώρες θα βυθιστούν στους ωκεανούς και γενικά θα υπάρξουν μεγάλες ανακατατάξεις στο φλοιό της γης.


ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ
 ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ

Μαχαβατάρ  Μπάμπατζι
Αποσπάσματα από τον  Μαχαβατάρ  Μπάμπατζι:
Οι συμφορές που έρχονται σε αυτό τον κόσμο είναι αναπόφευκτες. Μόνο αυτός που έχει σταθερή αποφασιστικότητα και κάνει καλές δράσεις και ο οποίος είναι σταθερά αφοσιωμένος στον Θεό μπορεί να επιβιώσει αυτής της καταστροφής... Όταν η μεγάλη καταστροφή έρθει στον κόσμο, εκείνοι που πιστεύουν και λατρεύουν το Θεό ειλικρινά, και ειδικότερα εκείνοι που επαναλαμβάνουν το Όνομα ή τα Ονόματά Του, θα σωθούν με τη δύναμη του μάντρα… Πρώτα θα λάβει χώρα η καταστροφή, μετά θα υπάρξει μια ανάπαυλα και στη συνέχεια θα επικρατήσει η ειρήνη…Μετά το μεγάλο εξαγνισμό θα υπάρξει μια παγκόσμια κοινή κατανόηση, ένα έθνος, μια θρησκεία. Η ανθρωπότητα θα είναι μια μεγάλη οικογένεια.

  
Αποσπάσματα από τον Σαμαέλ Αούν Βεόρ:
Μόνο οι άνθρωποι που έχουν δουλέψει με τον  εαυτό τους, οι άνθρωποι που έχουν διαλύσει το ‘εγώ’ ή τουλάχιστον ένα μέρος από αυτό, θα επιλεγούν για να πάνε στο νησί στο οποίο πρέπει να πάνε. Αλλά άνθρωποι με ‘εγώ’ που δεν έχουν εργαστεί με τον εαυτό τους, άνθρωποι που δεν μπόρεσαν να διαλύσουν το ‘εγώ’, είναι αναξιόπιστοι, δεν μπορούμε να τους εμπιστευτούμε (αυτοί οι άνθρωποι θα αφανιστούν από τη φωτιά και το νερό.

  Προφητείες του Petar Deunof: 
Μετά από όλο αυτό τον πόνο και τις δυστυχίες, αυτοί που θα έχουν σωθεί, οι διαλεκτοί, θα γνωρίσουν τη Χρυσή Εποχή, την Αρμονία και την Ομορφιά χωρίς όρια.
 Η Νέα Εποχή είναι αυτή της Έκτης Φυλής. Ο προορισμός σας είναι να προετοιμαστείτε γι’ αυτήν, να την υποδεχτείτε και να τη ζήσετε. Η Έκτη Φυλή θα δομηθεί γύρω από την ιδέα της Αδελφοσύνης. Δε θα υπάρχουν πια συγκρούσεις προσωπικών συμφερόντων· η μόνη φιλοδοξία του καθενός θα είναι να συμμορφώνεται με το Νόμο της Αγάπης. 
 Η Έκτη Φυλή θα είναι αυτή της Αγάπης. Μία νέα ήπειρος θα σχηματιστεί γι' αυτή τη Φυλή. Θα αναδυθεί από τον Ειρηνικό, ώστε το Ύψιστο να μπορέσει να εδραιώσει την κατοικία του σ' αυτόν τον πλανήτη.

Στην Ινδική παράδοση υπάρχει αναφορά για τον Κάλκι Αβατάρ που θα σώσει τους δίκαιους και ενάρετους από την καταστροφή που θα συμβεί για να δημιουργήσουν τη Νέα φυλή και τη Χρυσή εποχή στη γη:
Αυτός θα επανιδρύσει την ορθότητα στη γη∙ και οι νόες εκείνων που ζουν στο τέλος της Κάλι γιούγκα θα αφυπνιστούν, και θα γίνουν διάφανοι σαν κρύσταλλοι. Οι άνθρωποι που έτσι άλλαξαν λόγω της ιδιόμορφης αυτής εποχής, θα είναι οι σπόροι των ανθρώπων οι οποίοι θα γεννήσουν μία φυλή που θα ακολουθεί τους νόμους της Κρίτια γιούγκα, της Εποχής της Αγνότητας.
Vishnu Purana 4.24 

Όπως φαίνεται από τα παραπάνω δεν θα σωθούν όλοι.
Μάλλον μια μικρή μειοψηφία θα διασωθεί της μεγάλης καταστροφής όπως έγινε και στην προηγούμενη φυλή.

Mόνον αυτοί οι οποίοι έχουν πετύχει μια ριζική αλλαγή στην ψυχολογία τους, που έχουν διαλύσει σε μεγάλο ποσοστό τα ζωώδη πάθη, το θυμό, την απληστία κ.λπ., αυτοί που νοιάζονται πραγματικά για το καλό όλων και βρίσκονται σε ένα ανώτερο συνειδησιακό επίπεδο θα επιλεχτούν για τη νέα εποχή.

  Προφητείες του Petar Deunof:
Η μητέρα μας, η Γη, θα απαλλαχτεί σύντομα από τους ανθρώπους που δεν θα αποδεχτούν τη Νέα Ζωή. Θα τους απορρίψει σαν χαλασμένα φρούτα. Δεν θα μπορούν πλέον να μετενσαρκωθούν σ' αυτόν τον πλανήτη· συμπεριλαμβανομένων και των εγκληματιών. Μόνον αυτοί που έχουν Αγάπη μέσα τους θα παραμείνουν.

Θα επιβιώσουν εκείνοι που είναι αφοσιωμένοι στο θεϊκό και έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην αναζήτηση της αλήθειας και τη διάλυση της εγωϊκής προσωπικότητας.
Θα σωθούν εκείνοι που εργάζονται εντατικά για την εξάλειψη των ελαττωμάτων τους και έχουν φτάσει σε υψηλό βαθμό εξαγνισμού ώστε να μην κινδυνεύσει να μολυνθεί η νέα φυλή από όλες αυτές τις αρνητικές νοητικές ιδιότητες (θυμό, λαγνεία, απληστία, ζήλια, κ.λπ.). Θα σωθούν επίσης εκείνοι που επαναλαμβάνουν συνεχώς το Όνομα του Θεού και υπηρετούν ανιδιοτελώς την ανθρωπότητα.

Για τη διάσωση αυτών των ανθρώπων πιθανόν να υπάρξει βοήθεια από ανθρωπότητες άλλων πλανητών, που είναι πνευματικά και τεχνολογικά σε πολύ υψηλό επίπεδο, και οι οποίες παρακολουθούν συνεχώς τις εξελίξεις στον πλανήτη γη.

Στο νέο πολιτισμό που θα ανατείλει από τις στάχτες του παλιού, θα υπάρχει Ειρήνη, Αγάπη, Αρμονία, Αλληλεγγύη και συνεργασία όλων των ανθρώπων. Δεν θα υπάρχουν πια θρησκείες, σέκτες και δόγματα.

 Όλη η ανθρωπότητα θα λειτουργεί σε αρμονία με τον αιώνιο συμπαντικό νόμο. Δεν θα υπάρχουν σύνορα και οι άνθρωποι θα μπορούν να ταξιδεύουν ελεύθερα και χωρίς φόβο σε όλο τον πλανήτη αλλά και σε άλλους πλανήτες. Θα είναι η Χρυσή Εποχή (Σάτια Γιούγκα) και η Γη θα είναι ξανά ένας παράδεισος για τους ανθρώπους.

  Προφητείες του Petar Deunof 
Μετά από όλο αυτό τον πόνο και τις δυστυχίες, αυτοί που θα έχουν σωθεί, οι διαλεκτοί, θα γνωρίσουν τη Χρυσή Εποχή, την Αρμονία και την Ομορφιά χωρίς όρια.
 Η Νέα Εποχή είναι αυτή της Έκτης Φυλής. Ο προορισμός σας είναι να προετοιμαστείτε γι’ αυτήν, να την υποδεχτείτε και να τη ζήσετε. Η Έκτη Φυλή θα δομηθεί γύρω από την ιδέα της Αδελφοσύνης. Δε θα υπάρχουν πια συγκρούσεις προσωπικών συμφερόντων· η μόνη φιλοδοξία του καθενός θα είναι να συμμορφώνεται με το Νόμο της Αγάπης. Η Έκτη Φυλή θα είναι αυτή της Αγάπης. Μία νέα ήπειρος θα σχηματιστεί γι' αυτή τη Φυλή. Θα αναδυθεί από τον Ειρηνικό, ώστε το Ύψιστο να μπορέσει να εδραιώσει την κατοικία του σ' αυτόν τον πλανήτη.