Shri Babaji: The calamities, which are coining to this world, are unavoidable! There is no one in this world to stop it.
Little time is left before you shall see the new world. Everyone must become spiritually strong and courageous.
Only he who has strong determination to do good acts and who is strongly devoted to God can survive this destruction.

Tuesday, October 6, 2015

Το σχέδιο των ΗΠΑ για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο


Βρισκόμαστε όλο και πιο κοντά στο πυρηνικό ολοκαύτωμα αφού ήδη οι ΗΠΑ έχουν σχεδιάσει εδώ και χρόνια τον πόλεμο ενάντια στην Ρωσία και την Κίνα και βήμα βήμα υλοποιούν τα σχέδια τους.


---------

Η Μεγάλη Μάχη που δίνει η Ρωσσία - του Λεωνίδα Χ. Αποσκίτη

Είναι φανερό ότι «ο λύκος κι αν εγέρασε κι άλλαξε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη τ' άλλαξε, μήτε την κεφαλή του», ότι τα δυτικά όρνεα, που έκαναν πάνω στις στάχτες του Βυζαντίου το «διδακτορικό» τους στην αποικιοκρατία για να κουρσέψουν αργότερα ολάκερο τον πλανήτη, ακολουθούν τα ίδια βήματα απέναντι στην «Ρωσσική Απειλή». Ζούμε μια επανάληψη του ίδιου δόγματος, που χρησιμοποίησε ο Χίτλερ για να εξασφαλίσει την υποστήριξη από τους Γερμανούς καπιταλιστές, τους τραπεζίτες και τους φιλοναζί συνεργάτες πέραν του Ατλαντικού για να ανοίξει το ανατολικό μέτωπο, το 1941
.
Η νεοταξική αμερικανική και γερμανική ελίτ και οι banksters πιστεύουν ότι, αν εξουδετερώσουν την Ρωσσία και τον Πούτιν, θα μπορέσουν να περικυκλώσουν την Κίνα και να εδραιώσουν την Νέα Τάξη τους στον πλανήτη.

ΣΧΟΛΙΟ:
Ο πυρηνικός πόλεμος εκτιμάται να γίνει περίπου το 2030. Θα πέσουν ατομικές βόμβες σε Παρίσι, Λονδίνο, Ν. Υόρκη, Λος Άντζελες και άλλου. 
Μετά το πυρηνικό ολοκαύτωμα που θα έχει εκατοντάδες εκατομυρίων νεκρούς, ασθενείς και πεινασμένους, θα ολοκληρωθεί ή καταστροφή του πολιτισμού με τεράστιες πλημμύρες και βυθισεις πολλών χωρών κάτω από τα νερά των ωκεανών. Από το 2030 έως το ολοκληρωτικό τέλος που θα λάβει χώρα Περί το 2045 η δυστυχία και ο πόνος στον πλανήτη δεν θαχει προηγούμενο.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: http://aeontv.blogspot.com.es/2015/10/blog-post.html