Shri Babaji: The calamities, which are coining to this world, are unavoidable! There is no one in this world to stop it.
Little time is left before you shall see the new world. Everyone must become spiritually strong and courageous.
Only he who has strong determination to do good acts and who is strongly devoted to God can survive this destruction.

Friday, February 28, 2014

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ- ΕΡΚΟΛΟΥΜΠΟΥΣ ή ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ


ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Απόσπασμα από το βιβλίο του V.M. Rabolú 
ΕΡΚΟΛΟΥΜΠΟΥΣ ή ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ
 
V.M. Rabolú
Η ανθρωπότητα είναι γοητευμένη από τις προβλέψεις εκείνων που λανθασμένα αποκαλούμε επιστήμονες, οι οποίοι δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να γεμίζουν την Ανθρωπότητα με ψέματα και να παραποιούν την αλήθεια. Θα μιλήσουμε για τον Ερκόλουμπους ή Κόκκινο Πλανήτη , ο οποίος πλησιάζει τη Γη.

Σύμφωνα με κάποιες εκδοχές, οι επιστήμονες έχουν υπολογίσει το βάρος του, και λένε ότι ζυγίσει τόσους τόνους και έχει τέτοια διάμετρο, σαν να ήταν παιχνίδι ενός παιδιού, αλλά δεν είναι έτσι. Ο Ερκόλουμπους ή Κόκκινος Πλανήτης είναι πέντε ή έξι φορές μεγαλύτερος από τον Δία. Είναι μια γιγαντιαία μάζα, την οποία τίποτε δεν μπορεί να σταματήσει ή να εκτρέψει από την τροχιά της.

Οι κάτοικοι της Γης νομίζουν πως είναι ένα παιχνίδι, αλλά στην πραγματικότητα είναι η αρχή του τέλους για τον πλανήτη Γη. Είναι ήδη εδώ. Αυτό το γνωρίζουν οι υπόλοιποι κάτοικοι του ηλιακού μας συστήματος και έχουν μεγάλη προθυμία να μας βοηθήσουν να αποφύγουμε τον κατακλυσμό, αλλά κανείς δεν θα μπορέσει να τον σταματήσει, γιατί αυτή είναι η τιμωρία που μας αξίζει, για να θέσει ένα τέλος σε τόσο πολύ κακό.

Κάνω γνωστό ότι ο Ερκόλουμπους είναι μια δημιουργία, όπως ο κόσμος μας. Κατοικείται από τη δική του Ανθρωπότητα, η οποία είναι τόσο διεστραμμένη, όσο η δική μας. Κάθε πλανήτης, κάθε κόσμος έχει τη δική του Ανθρωπότητα. Ας μην πιστεύουν οι κύριοι επιστήμονες ότι μπορούν να επιτεθούν σε αυτόν τον πλανήτη και να τον διαλύσουν, γιατί οι κάτοικοι του έχουν επίσης όπλα, με τα οποία μπορούν να ανταπαντήσουν και να μας αφανίσουν αμέσως. Αν τους επιτεθούμε θα αμυνθούν και το τέλος θα έρθει πολύ πιο γρήγορα.

Ατλαντίδα
Αυτό που τελικά συμβαίνει στο πήγαινε έλα της ζωής, είναι ότι τα πάντα επιστρέφουν στην αρχή ή στο τέλος τους. Στην ήπειρο Ατλαντίδα συνέβη το ίδιο πράγμα, με λιγότερη ένταση, αλλά σε αυτήν την επιστροφή των γεγονότων,  ο  πλανήτη μας ούτε καν θα αντέξει, το πολύ κοντινό πέρασμα του άλλου (Ερκόλουμπους), και θα γίνει κομμάτια.  Αυτό δεν το γνωρίζουν οι κύριοι επιστήμονες, επειδή νομίζουν ότι είναι πολύ δυνατοί και ικανοί να καταστρέψουν με τα όπλα τους ένα τέτοιο γιγαντιαίο πλανήτη και κάνουν μεγάλο λάθος.


Αυτό που θα συμβεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, είναι η καταστροφή του φημισμένου «Πύργου της Βαβέλ» που αυτοί έχτισαν. Τον έχουν ήδη ολοκληρώσει και τώρα έρχονται οι αρνητικές συνέπειες για όλη την ανθρωπότητα.
Οι επιστήμονες μπορεί να το αρνηθούν αυτό με τις θεωρίες τους, όπως και το κάνουν και το έχουν κάνει στο παρελθόν, διαστρεβλώνοντας την αλήθεια εξ αιτίας της υπερηφάνειας και μόνο, της ματαιοδοξίας και της επιθυμίας για εξουσία.

 Θα γελάνε σαν τα γαϊδούρια που γκαρίζουν, επειδή δεν είναι σε θέση να μετρήσουν τις συνέπειες αυτού που έκαναν: Μόλυναν τον πλανήτη με ατομικές βόμβες για να τον ελέγξουν χωρίς να λάβουν υπόψη ότι υπάρχει ο Θεός και η δικαιοσύνη Του, και ότι θα  συντρίψει τα πάντα. Στα θηρία δεν μπορείς  να μιλάς για τον Θεό επειδή γκαρίζουν και με τις πράξεις τους τον αρνούνται, θεωρούν τους εαυτούς τους  πως είναι θεοί αλλά δεν είναι έτσι.

Αυτές οι ψεύτικες εξουσίες που τώρα επικαλούνται θα μείνουν ερείπια τόσο οικονομικά όσο και ηθικά, γιατί τα χρήματα πολύ σύντομα θα εξαφανιστούν  και η πείνα και η φτώχεια θα τις τελειώσει. Δεν θα είναι σε θέση να αντέξουν ένα απλό τράνταγμα, και θα παραμείνουν παραλυμένοι από τον φόβο και τον τρόμο. Στη συνέχεια θα συνειδητοποιήσουν ότι  υπάρχει πραγματικά Θεία Δικαιοσύνη, για να τιμωρήσει την διαστροφή.

Αυτό που συμβαίνει τώρα, που όλος ο κόσμος προχωρά διασκεδάζοντας, ψάχνοντας χρήματα με κάθε κόστος, συνέβη επακριβώς στην Ατλαντίδα, όπου ο θεός της εποχής εκείνης ήταν το χρήμα, όπου οι θρησκείες απεικονίζονταν ως ένα χρυσό μοσχάρι.
Παρομοίως σε αυτή την εποχή το χρήμα είναι ο Θεός και κάνουν εντελώς λάθος. Οι  πλούσιοι, που τόσο καυχώνται για την εξουσία τώρα, θα είναι οι πιο δυστυχισμένοι επειδή τίποτα δεν θα μπορούν να κάνουν  έχοντας πολλά χρήματα, αφού κανείς δεν θα υπάρχει που να τους πουλά και κανείς που να αγοράζει από αυτούς. Θα γονατίζουν και θα παρακαλούν για ένα πιάτο φαγητό, και θα ουρλιάζουν σαν τα σκυλιά.
  
Όταν Ερκόλουμπους πλησιάσει πιο κοντά στη Γη, και τεθεί δίπλα στον Ήλιο, θα ξεκινήσουν να εξαπλώνονται θανατηφόρες επιδημίες σε όλο το πλανήτη. Οι γιατροί, και η επίσημη επιστήμη δεν θα γνωρίζουν τι είδους ασθένειες είναι και πώς να τις θεραπεύσουν. Μπροστά στις επιδημίες θα μείνουν με τα χέρια ψηλά.

 
Η  ζωή στον πλανήτη μας θα αρχίσει να εξαφανίζεται και τότε  είναι που η ανθρωπότητα θα πρέπει να τρώει τα πτώματα των ομοίων τους, γιατί θα έχει έρθει η στιγμή της τραγωδίας, του σκότους: Δονήσεις στη γη, σεισμοί, δονήσεις στη θάλασσα (τσουνάμια), τα ανθρώπινα όντα θα ανισορροπήσουν διανοητικά, επειδή δεν θα μπορούν να φάνε ή να κοιμηθούν, και βλέποντας τον κίνδυνο, θα πέφτουν μαζικά στους γκρεμούς, εντελώς τρελοί.
 

VIDEO - HERCOLUBUS, THE PLANET OF THE END OF THE WORLD

Αυτή η φυλή θα εξαφανιστεί. Δεν θα μείνει ζωή στον πλανήτη και η Γαίες θα βυθιστούν στον ωκεανό, γιατί η ανθρωπότητα έφτασε στη μεγαλύτερη διαστροφή, και τώρα θέλει να μεταφέρει το κακό και  σε άλλους πλανήτες και αυτό  δεν πρόκειται να τους επιτραπεί.

Οι επιστήμονες και όλος ο κόσμος είναι γεμάτοι φόβο, χωρίς να  έχει ακόμα ξεκινήσει η καταστροφή, αλλά ο φόβος του Θεού δεν υπάρχει σε κανένα γήινο. Πιστεύουν ότι είναι οι κύριοι και οι άρχοντες της ζωής, και ότι είναι παντοδύναμοι, αλλά πρόκειται να δουν τώρα ότι υπάρχει πράγματι η Θεϊκή δικαιοσύνη που μας κρίνει σύμφωνα με τα έργα μας.

Αυτό που δηλώνω σε αυτό το βιβλίο είναι μια προφητεία βραχυπρόθεσμη, γιατί ξέρω το τέλος του κόσμου, το γνωρίζω. Δεν τρομοκρατώ, αλλά προειδοποιώ,  γιατί είμαι στενοχωρημένος για αυτή την φτωχή ανθρωπότητα, γιατί τα γεγονότα δεν περιμένουν και δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο σε απατηλά πράγματα.


Μετάφραση Nityananda

 
 Ειρήνη, Αγάπη, Αρμονία