Shri Babaji: The calamities, which are coining to this world, are unavoidable! There is no one in this world to stop it.
Little time is left before you shall see the new world. Everyone must become spiritually strong and courageous.
Only he who has strong determination to do good acts and who is strongly devoted to God can survive this destruction.

Tuesday, May 29, 2012

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ / Arman Nityananda
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ (5ης ή ΑΡΙΑΣ ΦΥΛΗΣ)  ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ 2012 
αλλά πιθανότατα ανάμεσα στο 2032 και το 2051.


Το τέλος αυτού του πολιτισμού θα είναι και το ξεκίνημα 
μιας Νέας Εποχής στον πλανήτη γη.

Μια καινούργια Χρυσή Εποχή θα ανατείλει, ένας καινούργιος πολιτισμός, όπου θα  βασιλεύει η Ειρήνη, η Αγάπη και η Δικαιοσύνη.

Πρόλογος

Petar Deunof 
Απόσπαχμα από τις προφητείες του Petar Deunof (1864 -1944): 
Το χρήμα και η εξουσία συνεχίζουν να λατρεύονται, λες κι η πορεία της ζωής σας εξαρτάται από αυτά. Στο μέλλον, τα πάντα θα υποταχθούν στην Αγάπη και θα την υπηρετούν. Όμως, είναι μέσα από πόνο και δυσκολίες που η συνείδηση του ανθρώπου θα ανυψωθεί  (Όλο το κείμενο)

Νομίζω πως όλο και περισσότερο γίνονται φανερά τα αδιέξοδα που προκαλούνται από τον υλιστικό  τρόπο ζωής. Ο πλανήτης γη έχει μετατραπεί σ’ ένα εργοτάξιο πόνου. Όλο και περισσότερο πόνο προκαλούν οι άνθρωποι στον εαυτό τους και στους άλλους και αυτό φαίνεται να μην έχει τελειωμό. Η ανθρωπότητα είναι ο μεγάλος ασθενής που μάλλον ζει τις τελευταίες του μέρες.

Παρ’ όλα αυτά η πλειοψηφία της ανθρωπότητας (κυρίως των ανεπτυγμένων κρατών) φαίνεται να μη μπορεί να ξυπνήσει από το λήθαργο.  Πιστεύουν ότι με κάποια εξωτερικά μέτρα μπορεί να αλλάξει η κατάσταση, ενώ συνεχίζουν να ζουν στην ανομία και την παραβίαση των νόμων που διέπουν  τη ζωή και το σύμπαν. Σταδιακά μολύνονται όλο και περισσότερο και οι ανατολικές χώρες -όπως η Ινδία και η Κίνα- από τον καταναλωτισμό και την αποχαύνωση των απολαύσεων.

Είναι δύσκολο για τους περισσότερους να αντιληφθούν πως όλο αυτό που βλέπουν στον κόσμο δεν είναι τίποτε άλλο παρά η αντανάκλαση του εσωτερικού τους κόσμου, των σκέψεων, των επιθυμιών και των συναισθημάτων τους. Πως μια σοβαρή αλλαγή μπορεί να συμβεί μόνο όταν αλλάξουμε εσωτερικά. Ότι η ορθότητα των εξωτερικών δράσεων εξαρτάται από την ορθή εσωτερική κατάσταση.

Δυστυχώς οι περισσότεροι άνθρωποι ούτε που θέλουν να ακούσουν γι’ αυτήν την εσωτερική αλλαγή και συνεχίζουν στο ίδιο μοτίβο: κατανάλωση, σεξ, ποτά, λαιμαργία, απανθρωπιά προς στα ζώα και δολοφονία τους με μόνο στόχο την απόλαυση, θεάματα.. Γι’ αυτό και η αύξηση των προβλημάτων και του πόνου είναι αναπόφευκτη, με κατάληξη τη μεγάλη καταστροφή που πλησιάζει.

    Προφητείες του Petar Deunof:
Οι άνθρωποι δεν υποψιάζονται από τι κινδύνους απειλούνται. Συνεχίζουν να κυνηγούν μάταιους στόχους και να αναζητούν την απόλαυση.
 Δεν υπάρχει κανένα μέρος πάνω στη γη που να μην έχει λερωθεί είτε από ανθρώπινο αίμα, είτε από αίμα ζώων. Είναι αναγκαίο λοιπόν (η γη) να υποβληθεί σε εξαγνισμό. Και είναι γι' αυτό το λόγο που ορισμένες ήπειροι θα καταβυθιστούν, ενώ άλλες θα αναδυθούν.

Την ίδια στιγμή μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων στρέφεται προς την πνευματικότητα και από αυτούς θα δημιουργηθεί ο πυρήνας για τη νέα Χρυσή Εποχή, η οποία θα ξεκινήσει μετά το ξαφνικό και βίαιο τέλος του πολιτισμού μας.  

Σίγουρα αυτό που συμβαίνει είναι ένα μεγάλο κοσμικό φαινόμενο και ως άνθρωποι φαίνεται να μην έχουμε τη δυνατότητα να το αλλάξουμε.

Τα ερωτήματα όμως παραμένουν:

-      Σ’ αυτές τις συγκεκριμένες συνθήκες τι προσδοκώ από τον εαυτό μου;

-      Πως σκοπεύω να χρησιμοποιήσω την ενέργεια και το χρόνο που μου αντιστοιχούν ακόμη;

-      Είμαι διατεθειμένος να εγκαταλείψω τις παλιές συνήθειες και ιδέες για τον εαυτό μου και τη ζωή και να συμπορευτώ με την αλλαγή συνειδητότητας που συμβαίνει στον πλανήτη;

Κατά την άποψη μου δεν έχουμε πολύ χρόνο για να παραμένουμε απλοί θεατές. Τα γεγονότα θα μας προλάβουν. Αν θέλουμε να συμμετέχουμε στη νέα γη ας μην αφήνουμε άλλο χρόνο να χάνεται σε μάταιες ελπίδες και φαντασίες. Ας εργαστούμε ουσιαστικά με τον εαυτό μας για να δημιουργήσουμε τον πραγματικό άνθρωπο, την ενσάρκωση της αγάπης, της ειρήνης και της αρμονίας.

Ίσως τα παρακάτω μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε βαθύτερα τους παράδοξους καιρούς που ζούμε.

Κάτι που θα ήθελα να σημειώσω είναι ότι τα επόμενα χρόνια διάφορα γεγονότα πιθανόν να δείξουν ότι η κατάσταση μπορεί να αναστραφεί και τα πράγματα να διορθωθούν. Αυτό όμως θα είναι σαν τη βελτίωση που δείχνει ο ετοιμοθάνατος λίγες ώρες ή μέρες πριν πεθάνει. Το τέλος αυτού του κόσμου είναι αναπόφευκτο.

Αρκετοί περιμένουν το τέλος αυτού του πολιτισμού να συμβεί το 2012. Κατά την άποψη μου είναι αβάσιμο και μάλλον δεν θα συμβεί. Αυτό όμως που θα συμβεί είναι ότι μετά τις επανειλημμένες άστοχες προφητείες πολλών για το τέλος του κόσμου (το 1999, το 2003, το 2008)  κανείς δεν θα πιστεύει πια σε αυτό που αναπόφευκτα σύντομα θα συμβεί. Θα συμβεί όπως στο παραμύθι με το βοσκό το λύκο και τα πρόβατα.

Για να γεννηθεί το καινούργιο, το παλιό πρέπει να πεθάνει. Αυτός είναι ο νόμος της ζωής. Αν θέλουμε να γεννηθούμε σε κάτι ανώτερο, το κατώτερο πρέπει να πεθάνει. Αυτό συμβαίνει και σε ατομικό και σε συλλογικό επίπεδο.

Δύσκολα εγκαταλείπουμε το γνωστό εξαιτίας του φόβου, της προσκόλλησης, της συνήθειας και της έλλειψης διάκρισης. Ο σύγχρονος άνθρωπος αρνείται να δεχτεί ότι κάποτε θα πρέπει να αφήσει το σάρκινο όχημά του, αν και το γνωρίζει. Έτσι ζει ανόητα ικανοποιώντας κυρίως τις εφήμερες εγωιστικές και ηδονιστικές του έξεις σαν να μην πρόκειται ποτέ να συμβεί αυτό.

Το ίδιο κάνουμε και σε συλλογικό επίπεδο. Αρνούμαστε να αποδεχτούμε ότι αυτός ο  κόσμος φτάνει στο τέλος του. Και μάλιστα επειδή τα κοσμικά φαινόμενα χρειάζονται πολύ περισσότερο χρόνο για να ολοκληρωθούν μπορεί να σκεφτόμαστε απερίσκεπτα: «ε, τώρα θα συμβεί; ίσως μετά από χιλιάδες χρόνια.. μέχρι τότε εγώ θα ζήσω τη ζωούλα μου». Αλλά να που κάποτε φτάνει η ώρα μηδέν και πρέπει να έρθουμε αντιμέτωποι είτε με τον προσωπικό μας θάνατο είτε με το θάνατο όλου του κόσμου. Τέτοιες είναι οι στιγμές που ζούμε.

ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ

ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ

Θα ξεκινήσω με μια μικρή αναφορά για το παρελθόν της ανθρωπότητας στον πλανήτη γη  και με μια μικρή εισήγηση για το πώς λειτουργεί το φαινόμενο της ζωής και του θανάτου σε όλη τη Δημιουργία. Αυτό θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε βαθύτερα αυτά που πρόκειται να συμβούν.

Υπάρχουν αρκετές προφητείες που μιλούν για το τέλος αυτής της εποχής, το οποίο θα συνοδευτεί από μεγάλες φυσικές καταστροφές, τον αφανισμό του μεγαλύτερου μέρους του πληθυσμού της γης και το ξεκίνημα μιας νέας  Χρυσής Εποχής για την ανθρωπότητα. Επίσης είναι γνωστό από ιερά κείμενα και από μύθους διαφόρων πολιτισμών ότι μερικές χιλιάδες χρόνια πριν, άλλη μια μεγάλη καταστροφή έλαβε χώρα η οποία σήμανε το τέλος της προηγούμενης ανθρώπινης φυλής (Άτλαντες) και την απαρχή της σημερινής Άριας φυλής. Το αν θα συμβεί πάλι και το πότε είναι δύο ερωτήματα που θα προσπαθήσω να απαντήσω μέσα από μια όσο το δυνατόν πληρέστερη προσέγγιση.


Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΟΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΙΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ
ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

Για να καταλάβουμε καλύτερα πως γεννιούνται και αφανίζονται οι φυλές στη γη, θα μας βοηθήσει η γνώση ενός από τους βασικούς νόμους που διέπουν την εκδηλωμένη δημιουργία. Αυτός είναι ο νόμος της ανοδικής και καθοδικής εξέλιξης που επηρεάζει όλα τα δημιουργήματα, μικρά και μεγάλα. Με βάση αυτό το νόμο, όλα όσα εμφανίζονται στο σύμπαν περνάνε από τη φάση της γέννησης και της ανάπτυξης (ανοδική εξέλιξη) και αφού φτάσουν σε ακμή αρχίζουν να παρακμάζουν και τελικά πεθαίνουν (καθοδική εξέλιξη) με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ανάλογα με την φύση του δημιουργήματος.

Μπορούμε έτσι, χωρίς να έχουμε άλλες ιδιαίτερες γνώσεις, να ερμηνεύσουμε και να προβλέψουμε πολλά γεγονότα που συμβαίνουν στο σύμπαν, στη γη, στους πολιτισμούς και στη προσωπική μας ζωή. Για παράδειγμα, το ανθρώπινο σώμα γεννιέται, περνάει από μια φάση ανάπτυξης και ακμής και σιγά-σιγά εκφυλίζεται, γερνάει και τελικά φτάνει στο φυσικό θάνατο. Το ίδιο συμβαίνει στα φυτά και τα ζώα, από τα θηλαστικά μέχρι τους μονοκύτταρους οργανισμούς. Αυτό είναι εύκολο να το αντιληφθούμε γιατί στη διάρκεια της ζωής μας έχουμε εμπειρία αυτών των γεγονότων, αλλά δύσκολο να το συλλάβουμε για τα κοσμικά φαινόμενα που διαρκούν χιλιάδες ή και εκατομμύρια χρόνια.

Από την ίδια διαδικασία της γέννησης, ακμής, παρακμής και θανάτου περνούν και όλοι οι πολιτισμοί, οι φυλές, οι πλανήτες και τα ηλιακά συστήματα, μόνο που ο χρόνος που απαιτείται για να ολοκληρωθούν αυτές οι διαδικασίες είναι τόσο μακρύς -και η ζωή μας τόση μικρή- ώστε δεν μπορούμε να έχουμε άμεση εμπειρία αυτών.

Για τους πολιτισμούς πληροφορούμαστε από την ιστορία. Γνωρίζουμε για παράδειγμα, ότι στη Μεσοποταμία γεννήθηκε ο μεγάλος πολιτισμός των Ασσυρίων και των Χετταίων, ο οποίος άκμασε και στη συνέχεια παράκμασε και αφανίστηκε. Το ίδιο συνέβη με τον Αιγυπτιακό πολιτισμό της εποχής των Φαραώ, με τους Αρχαίους Έλληνες, τον πολιτισμό των Τολτέκων, των Ίνκας και των Μάγιας στη Λατινική Αμερική κ.λπ. Μπορούμε έτσι με βεβαιότητα να προβλέψουμε ότι η Αμερική (ΗΠΑ) που είναι στο προσκήνιο αυτή την εποχή, θα παρακμάσει και θα χάσει τη δύναμη της και κάπου αλλού θα γεννηθεί μια καινούργια αυτοκρατορία.

Μόνο που αυτό ίσως να μην προλάβει να συμβεί γιατί ένας μεγαλύτερος κύκλος της δημιουργίας φτάνει στο τέλος του και ένας καινούργιος ξεκινάει. Μιλάμε για το τέλος της δικής μας φυλής (Πέμπτη ή Άρια φυλή) και την αρχή της νέας. Έτσι πριν αναδυθεί μια καινούργια αυτοκρατορία κι ένας νέος πολιτισμός, θα αφανιστεί αυτή η ανθρώπινη φυλή πλην μίας μειοψηφίας που θα αποτελέσει το σπόρο της νέας φυλής. Αυτό που συμβαίνει στους διάφορους πολιτισμούς της πέμπτης ανθρώπινης φυλής επάνω στη γη, τελικά θα συμβεί και σε όλη τη φυλή.

Σε κάθε πλανήτη κατοικούν επτά φυλές και αφού ολοκληρώσουν τον κύκλο τους, ο ίδιος ο πλανήτης περνά σε παρακμή και γίνεται ένας νεκρός πλανήτης που κάποια στιγμή αφανίζεται (φυσικά η διαδικασία για τον πλανήτη είναι αργή και κρατάει εκατομμύρια χρόνια). Η σελήνη για παράδειγμα κατοικήθηκε πριν από τη γη και σήμερα έχει μετατραπεί σε ένα νεκρό πλανήτη χωρίς ζωή στην επιφάνειά του. Ένας πλανήτης πεθαίνει όταν τελειώνει η φωτιά που υπάρχει στο εσωτερικό του. Η σελήνη που είναι ένας πλανήτης χωρίς ζωή είναι κούφια στο εσωτερικό της (δεν έχει πύρινη μάζα όπως η γη τώρα).

Στη γη έζησαν μέχρι τώρα τέσσερις φυλές οι οποίες ήταν κατά σειρά: η πρώτη ρίζα φυλή, η δεύτερη ή υπερβόρεια φυλή, η Τρίτη φυλή ή φυλή των Λεμουρίων, η τέταρτη ή φυλή των Ατλάντων και τώρα στη γη κατοικεί η Πέμπτη ή  Άρια φυλή. Μένει να κατοικήσουν ακόμη δύο.

ΜΕΡΟΣ Β

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΦΥΛΗΣ (ΑΤΛΑΝΤΩΝ)

Δεν θα προχωρήσω σε λεπτομέρειες σχετικά με τον αφανισμό των προηγούμενων φυλών. Θα αναφέρω κάποια στοιχεία μόνο για τους Άτλαντες, που είναι και η πλησιέστερη σε εμάς φυλή. Για την καταστροφή των Ατλάντων υπάρχουν αναφορές στην Παλαιά Διαθήκη (κατακλυσμός του Νώε), στην Ελληνική μυθολογία (κατακλυσμός του Δευκαλίωνα), ενώ υπάρχει και σχετική αναφορά στον Πλάτωνα. Οι Ασσύριοι επίσης αναφέρονται σε μια  καταστροφή κάτω από την επίδραση του μαγνητικού πεδίου ενός πλανήτη (του Νουμπίρου) που πλησίασε πολύ κοντά στη γη. Αναφορές επίσης υπάρχουν και σε άλλους αρχαίους πολιτισμούς όπως για παράδειγμα στους μύθους της Χαβάης,  της Κίνας, των Τολτέκων στο Μεξικό κ.λπ.

Ας δούμε συνοπτικά τι λένε αυτοί οι μύθοι σχετικά με την καταστροφή της προηγούμενης φυλής των Ατλάντων.

Κατακλυσμός του Δευκαλίωνα:
Ο Κατακλυσμός του Δευκαλίωνα είναι η αρχαία Ελληνική εκδοχή του κατακλυσμού που αναφέρεται σε παραδόσεις πολλών αρχαίων πολιτισμών. Την εποχή που στη Θεσσαλία βασίλευε ο Δευκαλίωνας, ο Δίας αποφάσισε να καταστρέψει όλο το χάλκινο γένος των ανθρώπων που ήταν διεφθαρμένoι. Ο Δευκαλίωνας λοιπόν πληροφορήθηκε από τον πατέρα του, Προμηθέα, για την επερχόμενη καταστροφή, κατασκεύασε ένα πλοίο, συγκέντρωσε τα απαραίτητα εφόδια για την επιβίωση τους και επιβιβάστηκε στο πλοιάριο μαζί με την γυναίκα του.Όταν οι βροχές που έστειλε ο Δίας σταμάτησαν, το πλοίο του Δευκαλίωνα προσάραξε πάνω στην κορφή του Παρνασσού και ο Δευκαλίων και η Πύρρα κατέβηκαν στην ξηρά και έκαναν θυσία στον Φύξιο Δία. Προκειμένου να αναγεννηθεί το ανθρώπινο γένος, άρχισαν να πετάνε πέτρες πίσω από την πλάτη τους: οι πέτρες που πετούσε ο Δευκαλίωνας μεταμορφώνονταν σε άνδρες και αυτές που πετούσε η Πύρρα μεταμορφώνονταν σε γυναίκες. Από την πρώτη πέτρα που πέταξε ο Δευκαλίωνας προήλθε ο Έλληνας, γενάρχης των Ελλήνων. Οι άνθρωποι που δημιουργήθηκαν από τις πέτρες ονομάστηκαν λαός, δηλαδή οι άνθρωποι που γεννήθηκαν από τις πέτρες (αρχαία ελληνικά: λας=πέτρα)


Μυθολογία της Χαβάη:
Πολύ χρόνο μετά το θάνατο του Κουνιουχόννα, του πρώτου ανθρώπου, ο κόσμος έγινε διεφθαρμένος και ένας τρομερός τόπος να ζεις.  Είχε απομείνει ένα καλός άνθρωπος. Το όνομα του ήταν Νου-ου (Nu-u). Αυτός κατασκεύασε ένα μεγάλο κανό με ένα σπίτι επάνω σε αυτό και το γέμισε με ζώα. Τα νερά σκέπασαν τη γη και σκότωσαν όλους τους ανθρώπους. Σώθηκαν μόνο ο Νου-ου και η οικογένεια του.

Κινέζικη  Μυθολογία:
Αρχαίες κινέζικες γραφές αναφέρουν πως συνέβη μια βίαιη καταστροφή πάνω στη γη. Ότι όλη η γη πλημμύρισε και σκεπάστηκε από νερά, ακόμη και τα ψηλά βουνά. Εξ αιτίας αυτού, η γη έμεινε ακατοίκητη για πολλά χρόνια. Από τη μεγάλη πλημμύρα σώθηκαν μόνο ο Φουχι (Fuhi),  τον οποίο οι Κινέζοι θεωρούν  πατέρα του πολιτισμού τους, η γυναίκα του και τα έξι παιδιά του.

Μυθολογία των Τολτέκων:
 Ο πρώτος κόσμος διήρκησε 1716 χρόνια και καταστράφηκε από μια μεγάλη πλημμύρα που κάλυψε ακόμη και τα ψηλότερα βουνά. Η ιστορία τους λέει ότι λίγοι σώθηκαν από αυτή την καταστροφή μέσα σε ένα toplipetlocali δηλαδή μια κλειστή κασέλα (προφανώς εννοεί κάτι ανάλογο με την κιβωτό).

Ο κατακλυσμός του Νώε: 
 Με τον όρο ‘κατακλυσμός του Νώε’ αναφερόμαστε σε μυθική πλημμύρα, όπως αυτή περιγράφεται στο βιβλίο της Γένεσης (κεφ. 6-9) της Αγίας Γραφής, καθώς επίσης και στο Κοράνι. Η βιβλική αφήγηση περιγράφει πώς ο Γιαχβέ προειδοποίησε τον Νώε για έναν επερχόμενο κατακλυσμό και τον καθοδήγησε να κατασκευάσει μια κιβωτό για να σωθεί αυτός και τα ζώα που πήρε μαζί του σε αυτή. Η αφήγηση αναφέρει ότι ο κατακλυσμός αυτός, που διήρκεσε 40 ημέρες, έγινε ως τιμωρία παγκόσμιου αφανισμού ανθρώπων και ζώων, εξ' αιτίας της ηθικής κατάπτωσης του αρχαίου βιβλικού κόσμου, όπου ο Νώε διασώθηκε, ως άνθρωπος δίκαιος σε σύγκριση με τους σύγχρονούς του. Σύμφωνα με την ίδια αφήγηση, μετά από 150 ημέρες τα νερά υποχώρησαν και η κιβωτός βρέθηκε στο όρος Αραράτ. Τα νερά συνέχισαν να υποχωρούν και τον δέκατο μήνα οι κορυφές των βουνών άρχισαν να γίνονται ορατές.

 

Ινδική μυθολογία:

Το Μάτσγια (ψάρι στα Σανσκριτικά) ήταν ο πρώτος Αβατάρ του θεού Βισνού.Σύμφωνα με τις Βέδες που αφορούν το Μάτσγια (Μάτσγια-Πουράνα), ο μονάρχης Μανού έπλενε τα χέρια του σε ένα ποτάμι, όταν ξαφνικά ένα μικρό ψάρι πήδησε μέσα στη χούφτα του και τον ικέτεψε να του σώσει τη ζωή. Ο Μανού αρχικά το τοποθέτησε σε ένα βάζο, αλλά το ψάρι άρχισε συνεχώς να μεγαλώνει με αποτέλεσμα να το τοποθετήσει στη συνέχεια σε μία δεξαμενή, ύστερα σε ένα ποτάμι, και τέλος στον ωκεανό. Τότε το ψάρι τον προειδοποίησε πως σε μία εβδομάδα ένας κατακλυσμός θα αφανίσει τη ζωή. Ο Μανού, προκειμένου να σωθεί, έφτιαξε μία βάρκα, την οποία, όταν ήρθε η καταιγίδα, ρυμούλκησε το ψάρι μέχρι την κορυφή ενός βουνού, και έτσι επιβίωσε μαζί με τους "σπόρους της ζωής" με τους οποίους επανέφερε τη ζωή στη Γη.


Οι παραπάνω ιστορίες περιγράφουν με πολύ παρόμοιο τρόπο το τέλος μιας ανθρώπινης φυλής σε προγενέστερη εποχή. Σε όλες τις μυθολογίες αναφέρεται ότι η σωτηρία αυτών των ανθρώπων έγινε με την κατασκευή μιας κιβωτού, προφανώς συμβολικά, διότι γνωρίζουμε ότι δεν σώθηκαν μόνο ο Νώε ή ο Δευκαλίων και οι γυναίκες τους, αλλά πολύ περισσότεροι άνθρωποι. Αυτοί στη συνέχεια δημιούργησαν τη δική μας φυλή που κι αυτή με τη σειρά της, όπως δείχνουν τα γεγονότα, είναι πολύ κοντά στο τέλος της.

Για τους Άτλαντες γνωρίζουμε ότι είχαν υψηλότερο τεχνολογικό πολιτισμό από εμάς -είχαν διαστημόπλοια και μπορούσαν να ταξιδέψουν σε άλλους πλανήτες- καθώς και ότι έκαναν πειράματα με το DNA. Καταστράφηκαν όμως επειδή εκφυλίστηκαν πνευματικά και έκαναν κακή χρήση της γνώσης που κατείχαν.

Η τελική βύθιση της Ηπείρου Ατλαντίδας (η οποία βρισκόταν στον Ατλαντικό ωκεανό) έγινε μέσα σε δύο εικοσιτετράωρα. Τεράστια παλιρροιακά κύματα σκέπασαν τις παράλιες περιοχές και μεγάλοι σεισμοί ολοκλήρωσαν τη βύθιση της (σύμφωνα με τον  Σαμαέλ Αούν Βεόρ).

ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΦΥΛΗΣ

Οι αναφορές και οι προφητείες για το τέλος της φυλής μας είναι πολλές. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πολύ σύντομα αυτές οι προφητείες θα πραγματοποιηθούν και αυτή η εκφυλισμένη ανθρωπότητα θα φτάσει στο τέλος της. Η γη δεν αντέχει άλλο την αχρειότητα και τη βαρβαρότητά μας.

Προφητείες του Petar Deunof:
Ο Θεός είναι Αγάπη· Κι' εν τούτοις, έχουμε να κάνουμε εδώ με μια τιμωρία, μια απάντηση της Φύσης ενάντια στα εγκλήματα που διαπράχθηκαν από τον άνθρωπο από την αυγή του χρόνου ενάντια στη Μητέρα του· τη Γη.

Ας δούμε τώρα κάποιες αναφορές για το τέλος της δική μας φυλής (Άρια ή Πέμπτη φυλή) και την εποχή μας που ονομάζεται σιδερένια - κατά την ινδική ορολογία Κάλι Γιούγκα- την εποχή δηλαδή του εκφυλισμού και της παρακμής.

Παραθέτω πρώτα ένα απόσπασμα από την Ελληνική μυθολογία:
Ας μην έσωνα ποτέ μου με τους πέμπτους να’ μαι εγώ, μα ή πριν να 'χα πεθάνει ή έπειτα να γεννηθώ. Γιατί τώρα γένος είναι σιδερένιο και ποτέ μέρα -νύχτα δεν θα πάψουν κάματος και βάσανα να τους φθείρουν, και θα δώσουν έγνοιες οι θεοί βαριές. Όμως και γι' αυτούς θα σμίξουν τα καλά με τα κακά. Και θα ξολοθρέψει ο Δίας κι αυτή τη θνητή γενιά, όταν, μόλις θα γεννιούνται, θα 'ναι πια ασπρομάλληδες. Ούτε με παιδιά πατέρας όμοιος, ούτε και παιδιά, ούτε φίλος με το φίλο, σύντροφος με σύντροφο, ούτε κι αδελφός θε να’ ναι φίλος, όπως ήταν πριν. Σαν αρχίσουν να γερνάνε, τους γονιούς δεν θα τιμούν, θα τους βρίζουνε κι ακόμα σκληρά λόγια θα τους λεν, άθλιοι, κι ούτε θεία δίκη θα λογιάζουν, ούτε και στους γονιούς, που θα γερνάνε, θε  να δίνουν διατροφή, του πιστού και του δικαίου και καλού καμιά τιμή, μάλλον του κακού το δράστη θα τιμούν και το θρασύ, και το δίκιο με τα χέρια, κι η ντροπή θα 'χει χαθεί, κι ο κακός συχνά θα βλάφτει τον ανώτερο άνθρωπο λέγοντας άδικα λόγια, κι όρκο θε να ορκίζεται…

Καταπληκτική ακρίβεια της κατάστασης για την σημερινή εποχή, ειπωμένη πριν χιλιάδες χρόνια !

Παρόμοια αναφορά έχουμε και από τον Ερμή το Τρισμέγιστο σε μια ομιλία του με τον Ασκληπιό

(Από το βιβλίο, Ερμής ο Τρισμέγιστος, ο ιδρυτής της θρησκείας του Μονοθεϊσμού 9.000 π.χ, του κ. Παντελή Κ. Ιωαννίδη, Ιστορικού – Συγγραφέα, εκδόσεις ΔΙΟΝ)


ΕΡΜΗΣ στον Ασκληπιό:
Ασκληπιός
‘Μην κλαίς Ασκληπιέ, γιατί πρόκειται να ακούσεις χειρότερα πράγματα. Γιατί τον καιρό εκείνο οι άνθρωποι κουρασμένοι από την ζωή θα παύσουν να βλέπουν τον κόσμο σαν αντικείμενο θαυμασμού. Το σύμπαν θα παύσουν να το αγαπούν.
Τότε θα προτιμά ο κόσμος το σκοτάδι από το φως, ο δε θάνατος θα τους είναι προτιμότερος από την ζωή. Κανείς δεν θα σηκώσει το βλέμμα του προς τον ουρανό, ο ευσεβής άνθρωπος θα θεωρηθεί χαζός, ο δε ασεβής σοφός, ο εγκληματίας ως καλός άνθρωπος.
Οι διδασκαλίες για την αθανασία και την ψυχή θα τύχουν της ειρωνείας των και η θρησκεία θα θεωρηθεί ως έγκλημα. Θα συνταχθούν νέοι νόμοι... Οι κακοποιοί θα σπρώχνουν τους ανθρώπους στις ληστείες, στους πολέμους, και στις απάτες.
Τότε η γη θα χάσει την ισορροπία της. Ο Ουρανός δεν θα φωτίζεται από τα άστρα (λόγω των νεφών που θα σκεπάζουν την ατμόσφαιρα της γης) κάθε τίμια φωνή θα σιωπήσει, οι καρποί της γης θα σαπίζουν, η γη θα παύσει να είναι γόνιμη και οι αναθυμιάσεις θα μολύνουν την ατμόσφαιρα της γης.
Αυτό, Ασκληπιέ θα είναι το γήρας του κόσμου, η ασέβεια, η αταξία, η σύγχυση των αξιών. Και όταν όλα αυτά θα συμβούν, τότε ο Κύριος Πατέρας ο πρώτος Θεός, ο δημιουργός του δευτέρου Θεού, του Κόσμου, θα επαναφέρει τον κόσμο στο δρόμο του για να βάλλει τέρμα στην πλάνη και στην διαφθορά, με κατακλυσμούς, με το πυρ, και με τις αρρώστιες που θα στείλει στην γη.
Κατόπιν ο θεός θα επαναφέρει τον κόσμο στην πρώτη ομορφιά του. Τότε ο Θεός θα δοξάζεται και οι άνθρωποι θα ζουν στο εξής με ευλογίες και ύμνους. Αυτή η αναγέννηση του κόσμου, θα γίνει σε χρόνο που θα ορισθεί από τη θέληση του αιωνίου, άναρχου θεού.’

Προφητείες του Petar Deunof:
«Μέσα στη διαδρομή του χρόνου, η συνείδηση του ανθρώπου πέρασε από μία πολύ μακρά περίοδο σκότους. Αυτή η φάση, που οι Ινδοί ονόμασαν «Κάλι Γιούγκα», (Σιδηρά εποχή) βρίσκεται πλέον προς το τέλος της. Βρισκόμαστε σήμερα στο σύνορο μεταξύ δύο εποχών: της ‘Κάλι Γιούγκα’ και της Νέας Εποχής στην οποία εισερχόμαστε.
Ότι υπάρχει γύρω σας σύντομα θα καταρρεύσει και θα εξαφανιστεί. Δεν θα μείνει τίποτα από αυτόν τον πολιτισμό ούτε από τη διαστροφή του. Όλη η Γη θα ταρακουνηθεί και δεν θα μείνει ούτε ένα ίχνος από αυτόν τον λανθασμένο πολιτισμό που κρατάει τους ανθρώπους υπό το ζυγό της άγνοιας.
 Οι φοβερές προβλέψεις του προφήτη Δανιήλ που είναι γραμμένες στη Βίβλο, σχετίζονται με την εποχή που αρχίζει. Θα υπάρξουν πλημμύρες, τυφώνες, γιγαντιαίες πυρκαγιές και σεισμοί που θα σαρώσουν τα πάντα. Το αίμα θα κυλάει άφθονο. Θα υπάρξουν επαναστάσεις· φοβερές εκρήξεις θα αντηχούν σε πολλές περιοχές της γης. Εκεί που είναι η γη, θα έρθει το νερό και εκεί που είναι το νερό, θα έρθει η γη.
Χάρη στην ιδέα της Αδελφοσύνης, η γη θα γίνει ένας ευλογημένος τόπος και αυτό δεν θα αργήσει. Όμως πριν συμβεί, πόνος και μεγάλες δυστυχίες θα σταλούν για να αφυπνίσουν συνειδήσεις. Αμαρτίες συσσωρευμένες για χιλιάδες χρόνια πρέπει να ξεπληρωθούν. Το πύρινο κύμα που εκπορεύεται από το Ύψιστο θα συμβάλει στο να ξεπληρωθεί το κάρμα των λαών. Η απελευθέρωση δεν μπορεί πλέον να αφεθεί για αργότερα. Η ανθρωπότητα πρέπει να προετοιμαστεί για τις μεγάλες δοκιμασίες, που είναι αναπόφευκτες, και οι οποίες έρχονται να δώσουν τέλος στον εγωισμό»

ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ

Στην Καινή Διαθήκη η καταστροφή που θα έρθει, αναφέρεται σαν η συντέλεια του κόσμου. Είναι σαφές όμως ότι αφορά τη δική μας φυλή και όχι την καταστροφή όλης της γης ή όλου του σύμπαντος. Απόσπασμα:

ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ ΚΕΦ 21: 9-11 
Σημάδια τελικής κρίσης και διωγμοί

Βλέπε επίσης (Μτ. 24:3-14, Μκ. 13:3-13)

 9 Όταν λοιπόν ακούσετε πολέμους και ακαταστασίες, μην πτοηθείτε. Γιατί πρέπει πρώτα να γίνουν αυτά, αλλά δεν είναι αμέσως το τέλος». 10 Τότε τους έλεγε: «Θα εγερθεί έθνος εναντίον έθνους και βασιλεία εναντίον βασιλείας, 11 και θα γίνουν σεισμοί μεγάλοι, και κατά τόπους θα γίνουν πείνες και επιδημίες, και φαινόμενα φοβερά, και από τον ουρανό θα γίνουν σημεία μεγάλα. 

ΚΑΤΑ ΜΑΡΚΟΝ  κεφ:13
Αρχή οδυνών
Βλέπε επίσης (Μτ. 24:3-14, Λκ. 21:7-19)

7 Όταν λοιπόν ακούσετε πολέμους και φήμες πολέμων, μη θορυβείστε. πρέπει να γίνουν, αλλά ακόμα δεν είναι το τέλος. 8 Γιατί θα εγερθεί έθνος εναντίον έθνους και βασιλεία εναντίον βασιλείας, θα γίνουν σεισμοί κατά τόπους, θα γίνουν πείνες. αρχή οδυνών θα είναι αυτά. 
 12 Και θα παραδώσει ο αδελφός τον αδελφό σε θάνατο και ο πατέρας το παιδί, και θα επαναστατήσουν παιδιά ενάντια σε γονείς και θα τους θανατώσουν. 13 Και θα είστε μισούμενοι από όλους για το όνομά μου. Αλλά εκείνος που θα υπομείνει ως το τέλος, αυτός θα σωθεί».

Ο ερχομός του Υιού του ανθρώπου

Βλέπε επίσης (Μτ. 24:29-31, Λκ. 21:25-28)

24  «Αλλά εκείνες τις ημέρες, μετά τη θλίψη εκείνη, ο ήλιος θα σκοτεινιάσει και η σελήνη δε θα δώσει το φεγγοβόλημά της
25  και οι αστέρες θα πέφτουν συνεχώς από τον ουρανό  και οι δυνάμεις που είναι στους ουρανούς θα σαλευτούν.
26  Και τότε θα δουν τον Υιό του ανθρώπου ερχόμενο μέσα σε νεφέλες με δύναμη πολλή και δόξα. 
27  Και τότε θα αποστείλει τους αγγέλους και θα συνάξει στο ίδιο μέρος τους εκλεκτούς του από τους τέσσερις ανέμους, από το άκρο της γης μέχρι το άκρο του ουρανού».

Στα ευαγγέλια συναντούμε κι άλλες παρόμοιες αναφορές δεν κρίνω όμως σκόπιμο να τις παραθέσω όλες γιατί το πνεύμα παραμένει ίδιο. Ότι δηλαδή μια μεγάλη καταστροφή πρόκειται να συμβεί και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

Η Αποκάλυψη του Ιωάννη επίσης είναι μια σημαντική πηγή αν και δύσκολο να ερμηνευτεί. Τα Ιερά Κείμενα -τα οποία γράφονται από μεγάλους πνευματικούς δασκάλους ή ανθρώπους υπό την επίδραση της Θείας Χάρης- δίνουν σχεδόν πάντα πολλαπλές απαντήσεις και σε πραγματικά γεγονότα αλλά και σε εσωτερικές διαδικασίες της πνευματικής ζωής του ανθρώπου. Είναι προφανές ότι η Αποκάλυψη είναι ένα κείμενο πολυσύνθετο και ότι μια από τις ερμηνείες του αφορά σαφώς τα γεγονότα της μεγάλης καταστροφής που πλησιάζει.

Απόσπασμα  (κεφ 6.12):
…και ξάφνου, έγινε ένας μεγάλος σεισμός, και ο ήλιος έγινε μαύρος, σαν τρίχινος σάκος, και το φεγγάρι έγινε σαν αίμα… και κάθε βουνό και νησί κινήθηκαν από τους τόπους τους…..
(κεφ. 9.1): και είδα ότι έπεσε ένα αστέρι από τον ουρανό στη γη...

Στις πράξεις των Αποστόλων υπάρχει παρόμοια αναφορά:
Κεφ 2.20: και ο ήλιος θα μετατραπεί σε σκοτάδι, και το φεγγάρι σε αίμα… και καθένας που θα επικαλεστεί το όνομα του Κυρίου θα σωθεί.

Από τα παραπάνω φαίνεται πως η καταστροφή θα είναι τεράστια. Κι αυτό μπορεί να συμβεί  μόνο από κάποιο σημαντικό γεγονός όπως είναι το πλησίασμα ενός μεγάλου πλανήτη.

Νοστράδαμος
Ο προφήτης Νοστράδαμος, επίσης προέβλεψε την μεγάλη αυτή καταστροφή, την οποία οι ερμηνευτές του τοποθέτησαν χρονικά γύρω στο έτος 1999, το οποίο τελικά δεν συνέβη.

Σύγχρονοι ερευνητές περίμεναν την επικείμενη καταστροφή να συμβεί το έτος 2000, άλλοι το 2003 ενώ κάποιοι μιλούσαν και για το 2008, πράγμα που επίσης δεν συνέβη.

Όλες αυτές οι αναφορές σε συγκεκριμένα έτη και η τελική τους διάψευση θεωρώ ότι προκαλεί μία σύγχυση και πολλοί ίσως αμφισβητούν αν τελικά θα συμβεί κάποια μεγάλη καταστροφή και έτσι μάλλον θα βρεθούν απροετοίμαστοι.

Απόσπασμα από τις προφητείες της φυλής των Χόπι:
«…Αυτά είναι τα σημάδια ότι θάρθει μεγάλη καταστροφή. Ο κόσμος θα ταρακουνιέται πέρα δώθε. Ο άσπρος άνθρωπος θα μάχεται ενάντια σε άλλους ανθρώπους σε άλλα εδάφη. Θα υπάρξουν πολλές στήλες καπνού και φωτιάς…» 

Το ημερολόγιο των Μάγιας
Το ημερολόγιο των Μάγιας:
Οι Μάγια είχαν κυκλική αντίληψη του χρόνου και το ημερολόγιό τους δεν θα μπορούσε παρά να είναι κι αυτό κυκλικό. Σύμφωνα με τη Μυθολογία των Μάγια, οι Μεγάλοι Κύκλοι τελειώνουν με καταστροφή, αλλά και με επαναγγένηση ενός νέου πολιτισμού. Είναι αληθές ότι πλησιάζουμε στην μεγάλη καταστροφή αλλά η ημερομηνία της 21 Δεκεμβρίου 2012 που πολύ βιαστικά και επιπόλαια κάποιοι ερμήνευσαν ότι θα συμβεί το τέλος δεν είναι σωστή. Βέβαια κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει κάθε πιθανότητα να συμβεί σε αυτή την ημερομηνία αλλά με την μελέτη που έκανα δεν φαίνεται κάτι τέτοιο. Θα μελετήσουμε παρακάτω πιο αναλυτικά το ημερολόγιο των Μάγιας.

Στο βιβλίο Ερκόλουμπους ή κόκκινος πλανήτης ο Δάσκαλος Ραβολού αναφέρει με βεβαιότητα το τέλος του πολιτισμού μας κάτω από την επίδραση ενός μεγάλου πλανήτη τον οποίο ονομάζει Ερκόλουμπους. Μας βεβαιώνει δε ότι «αυτό είναι μια βραχυπρόθεσμη προφητεία»

Ο Δάσκαλος Σαμαέλ Αούν Βεόρ (1912-1977), ιδρυτής της Γνωστικής Κίνησης, δίνει πολύ συγκεκριμένες πληροφορίες γι’ αυτά που πρόκειται να συμβούν:

Βρισκόμαστε στις παραμονές της μεγάλης καταστροφής και αυτή θα επέλθει αναπόφευκτα. Πολλά έχουν λεχθεί αυτούς τους καιρούς γύρω από τον Ερκόλουμπους. Πρόκειται για ένα γιγάντιο κόσμο, τον Μπάρναρ 1, όπως τον βάφτισαν οι αστρονόμοι. Αυτός ο γίγαντας των ουρανών, αυτός ο «Τιτάνας» έρχεται να εκτρέψει τη γήινη τροχιά αναπόφευκτα. Μάταια προσπαθούν οι άνθρωποι της Επιστήμης να τον βομβαρδίσουν με πυρηνικά. Μάταια προσπαθούν να τον εκτρέψουν από την πορεία του. Δεν είναι μακριά η στιγμή, κατά την οποία ο Ερκόλουμπους θα πλησιάσει αρκετά το δικό μας Κόσμο Γη. Ήδη είναι ορατός από όλους τους αστρονόμους…
…Έτσι είναι γραμμένο και θα εκπληρωθεί. Στο ύψιστο σημείο, με το πλησίασμα του Ερκόλουμπους, τα κύματα της θάλασσας θα μετατρέψουν τις παραλίες σε έναν κόσμο απόλυτα κατεστραμμένο. Τότε θα επέλθει μια περιστροφή των αξόνων της Γης. Οι θάλασσες θα αλλάξουν κατεύθυνση και οι τωρινές Ήπειροι θα βυθιστούν μέσα στα κύματα και τους τρικυμισμένους ωκεανούς. Μάλιστα, οι χρόνοι του τέλους έφθασαν και βρισκόμαστε σε αυτούς. Ήδη ο Ερκόλουμπους είναι ορατός από όλα τα αστεροσκοπεία του κόσμου. Αυτό που λέμε είναι δεόντως αποδεδειγμένο από τους ανθρώπους της Επιστήμης, από όλα τα τηλεσκόπια. Εάν δεν έχει δοθεί πολλή δημοσιότητα, σε αυτό που πρόκειται να συμβεί είναι ακριβώς για να αποφευχθεί η μαζική ψύχωση. Θα επερχόταν η πτώση στην οικονομία, στο εμπόριο κ.λπ. Η ωμή πραγματικότητα είναι ότι υπάρχουν χάρτες επεξεργασμένοι από τους ίδιους τους αστρονόμους και δεν υπάρχει αστρονόμος που να μην γνωρίζει αυτό, που εμείς εδώ, λέμε σε αυτό το ακροατήριο.

Εδώ υπάρχει σαφής αναφορά για έναν πλανήτη άλλου ηλιακού συστήματος που θα πλησιάσει το δικό μας ηλιακό σύστημα και θα επηρεάσει τη τροχιά της Γης.
 ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

        ΠΛΑΝΗΤΗ (ή ΕΡΚΟΛΟΜΠΟΥΣ  ή

        ΜΠΑΡΝΑΡ) ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ

        ΑΛΛΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ


 Η ΤΡΟΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΠΕΙ

                  ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ

       
            

Αυτό ταιριάζει με τις αναφορές των Σουμέριων στον πλανήτη Νουμπίρου, ο οποίος –κατ’ αυτούς- εμφανίζεται περιοδικά σε τακτικά χρονικά διαστήματα χιλιάδων ετών και προκαλεί τεράστιες καταστροφές στον πλανήτη Γη. Σύμφωνα πάλι με τους Σουμέριους η προηγούμενη καταστροφή (των Ατλάντων) οφειλόταν σ’ αυτόν τον πλανήτη και το ημερολόγιο τους προβλέπει ότι σύντομα θα πλησιάσει το ηλιακό μας σύστημα και θα προκαλέσει μία ανάλογη καταστροφή.

Στην Ελληνική  Μυθολογία αναφέρεται επίσης ο κομήτης Φαέθων ως η αιτία ενός μεγάλου κατακλυσμού που συνέβη γύρω στο 9000 π.Χ. (πιθανή ημερομηνία της βύθισης της Ατλαντίδας).

Υπάρχουν πολλές πηγές που μας λένε για φαινόμενα στον ουρανό και τη γη καθώς και αναφορές σε κάποιο πλανήτη και τη μεγάλη καταστροφή που προκάλεσε στο παρελθόν και θα προκαλέσει ξανά στο εγγύς μέλλον.

Το μέγεθος της καταστροφής που θα συμβεί φαίνεται και στα λόγια του  Μαχαβατάρ Μπάμπατζι (1970-1984), γνωστός στη Δύση από την Αυτοβιογραφία ενός Γιόγκι του Παραμαχάνσα Γιοκανάντα.

Αποσπάσματα από ομιλίες του Μαχαβατάρ Μπάμπατζι (1979-1983): 
«Η καταστροφή πρέπει να συμβεί για δυο λόγους, επειδή οι άνθρωποι ακόμα σκέφτονται με βάση το “εγώ” και το “δικό μου”. Αυτό δεν είναι Αλήθεια, δεν είναι ο πνευματικός δρόμος, δεν είναι Αγάπη. Και επειδή όλοι θέλουν να είναι μεγάλοι και κανένας δεν θέλει να είναι μικρός». Με ένα βαθύ αναστεναγμό κάθισε πίσω στην καρέκλα του και με μια πιο απαλή, μόλις που ακουγόταν, φωνή είπε: “Γι’ αυτό και είναι μη-αναστρέψιμη”...
  Οι συμφορές δεν θα πέσουν μόνο σε μια χώρα αλλά σε όλη την οικουμένη, όλη η οικουμένη είναι σε κίνδυνο. Οι τρομεροί καιροί που πλησιάζουν θα καταποντίσουν όλο τον κόσμο, όλη η οικουμένη θα συμπεριληφθεί σε αυτή την καταστροφή…
Περίπου το 3% με 5% και ως το 25% το μέγιστο, του πληθυσμού θα σωθεί και θα επιβιώσει. Η καταστροφή θα επέλθει μετά από σεισμούς, πλημμύρες, ατυχήματα, συγκρούσεις και πολέμους…
Σ’ αυτή τη Γιούγκα, η καταστροφή θα διαρκέσει όσο το ανοιγοκλείσιμο του ματιού. Αυτή η καταστροφή θα είναι τέτοια που εκείνοι που κοιμούνται θα μείνουν να κοιμούνται, εκείνοι που είναι όρθιοι θα μείνουν όρθιοι...» (όλο το βιβλίο)

Από όλα τα παραπάνω φαίνεται πως η καταστροφή θα είναι τεράστια. Μόνο κάποιο εξαιρετικό γεγονός μπορεί να προκαλέσει στιγμιαία μια καταστροφή  τόσο μεγάλης έκτασης.

Συμπεραίνουμε λοιπόν πως ο  πλανήτης στον οποίο αναφέρονται οι Σουμέριοι, οι Αρχαίοι Έλληνες και ακόμη ο Δάσκαλος Σαμαέλ, ο Δάσκαλος Ραβολού και η Αποκάλυψη θα είναι αυτός που θα προκαλέσει τη τελική καταστροφή. Πριν απ’ αυτή διάφορα γεγονότα θα λάβουν χώρα, όπως λοιμοί, λιμοί, σεισμοί, πλημμύρες, πόλεμοι και άλλα (τα οποία ήδη συμβαίνουν αλλά μας φαίνονται φυσιολογικά και δεν αντιδρούμε εξ αιτίας του ύπνου συνείδησης που βρισκόμαστε.)


ΜΕΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ

ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ;

Η τελική καταστροφή θα συμβεί πιθανότατα στα μισά αυτού του αιώνα
Σύμφωνα με νόμο της ανοδικής και καθοδικής εξέλιξης αλλά και τις παραπάνω αναφορές είναι σίγουρο πως μια μεγάλη καταστροφή θα συμβεί (σύντομα) και η οποία και θα επηρεάσει το σύνολο του πλανήτη. Μελετώντας τις διάφορες πηγές θα δούμε αν μπορεί να προσδιοριστεί ο πιθανός χρόνος της τελικής καταστροφής.

Ερμηνεύοντας τις προφητείες των Μάγιας, κάποιοι υποστηρίζουν ότι η καταστροφή θα συμβεί το έτος 2012.

Κατά τη δική μου εκτίμηση, σύμφωνα με όσα έχω μελετήσει και όσα είμαι σε θέση να γνωρίζω, φαίνεται απίθανο η τελική καταστροφή να συμβεί το 2012.

Κατά την άποψη μου ο χρόνος που θα συμβεί η τελική καταστροφή είναι πολύ σύντομα αλλά δεν είναι καθορισμένος Μπορεί να συντομευθεί ή να καθυστερήσει ανάλογα με το πώς εξελίσσεται η αφύπνιση της συνείδησης των ανθρώπων στη γη. Το τέλος μπορεί να καθυστερήσει από Θεϊκή παρέμβαση για χάρη των ανθρώπων που θέλουν να στραφούν στο δρόμο της Αλήθειας.

Ας δούμε τις αναφορές σχετικά με το πότε μπορεί να συμβεί το τέλος της φυλής μας.

Από την Καινή Διαθήκη παραθέτω τα παρακάτω αποσπάσματα:
ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑ ΚΕΦ: 21
[Βλέπε επίσης (Μτ. 24:32-35, Μκ. 13:28-31)]
29 Και είπε μια παραβολή σ’ αυτούς: «Δείτε τη συκιά και όλα τα δέντρα. 30 Όταν προβάλουν ήδη τα φύλλα, βλέπετε από μόνοι σας και γνωρίζετε ότι είναι ήδη κοντά το θέρος. 31 Έτσι κι εσείς, όταν δείτε αυτά να γίνονται, να γνωρίζετε ότι κοντά είναι η βασιλεία του Θεού. 32 Αλήθεια σας λέω ότι δε θα παρέλθει η γενιά* αυτή, ωσότου όλα γίνουν. 33 Ο ουρανός και η γη θα παρέλθουν, οι λόγοι μου όμως δε θα παρέλθουν».

*Γενιά  εδώ έχει την έννοια της ανθρώπινης φυλής.
ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ ΚΕΦ:24
[Βλέπε επίσης (Μκ. 13:32-37, Λκ. 17:26-30, 34-36)]
36 «Όσον αφορά όμως εκείνη την ημέρα και την ώρα κανείς δεν τις ξέρει, ούτε οι άγγελοι των ουρανών ούτε ο Υιός παρά ο Πατέρας μόνος. 
37 Γιατί όπως ακριβώς ήταν οι ημέρες του Νώε, έτσι θα είναι η παρουσία του Υιού του ανθρώπου. 
38 Γιατί όπως ήταν κατά τις ημέρες εκείνες πριν από τον κατακλυσμό, που έτρωγαν και έπιναν, που νυμφεύονταν και πάντρευαν, μέχρι την ημέρα που εισήλθε ο Νώε στην κιβωτό, 39 και δεν κατάλαβαν, ωσότου ήρθε ο κατακλυσμός και τους πήρε όλους, έτσι θα είναι και η παρουσία του Υιού του ανθρώπου. 
40 Τότε δύο άντρες θα είναι στον αγρό, ένας παραλαμβάνεται και ένας αφήνεται. 41 Δύο γυναίκες που θα αλέθουν στο μύλο, μία παραλαμβάνεται και μία αφήνεται. 
42 Αγρυπνείτε, λοιπόν, γιατί δεν ξέρετε ποια ημέρα ο Κύριός σας έρχεται.


Μαχαβατάρ  Μπάμπατζι
Ο Σρι Σάστριτζι (ιερέας του Σρι Μπάμπατζι) είπε επίσης τα παρακάτω τα οποία του υπαγόρευε ο ίδιος ο Μπάμπατζι:
«Ο Μπάμπατζι λέει ότι μια Κράντι (καταστροφή-επανάσταση) θα έρθει πολύ σύντομα και, με το ανοιγόκλεισμα ενός βλέφαρου, θα απλωθεί σε όλο τον κόσμο. Αυτός είναι ο λόγος που ο Μπάμπατζι μας προειδοποιεί ξανά και ξανά να είμαστε άγρυπνοι»

Σε άλλο σημείο ο Μπάμπατζι λέει:
«Το πότε και πού αυτή θα ξεκινήσει δεν είναι να αποκαλυφθεί τώρα. Όταν έρθει ο καιρός, όλοι σας θα γνωρίζετε. Στην Τρέτα Γιούγκα, η κράντι (καταστροφή-επανάσταση) ξεκίνησε από την Λάνκα και μέχρι να συμβεί, κανένας, ούτε ακόμη και ο Ράμα, δεν ήξερε ότι θα ξεκινούσε από εκεί

Αποσπάσματα από τον Δάσκαλο Σαμαέλ Α.Β.:
«Φαίνεται ο Ερκόλουμπους ( ο κόκκινος πλανήτης,ή  Μπάρναρ, ή πλανήτης χ) απειλώντας με καταστροφή αυτήν την εκφυλισμένη φυλή…
   Μόνο οι άνθρωποι που έχουν δουλέψει με τον  εαυτό τους, οι άνθρωποι που έχουν διαλύσει το ‘εγώ’ ή τουλάχιστον ένα μέρος από αυτό, θα επιλεγούν για να πάνε στο νησί στο οποίο πρέπει να πάνε. Αλλά άνθρωποι με ‘εγώ’ που δεν έχουν εργαστεί με τον εαυτό τους, άνθρωποι που δεν μπόρεσαν να διαλύσουν το ‘εγώ’, είναι αναξιόπιστοι, δεν μπορούμε να τους εμπιστευτούμε (αυτοί οι άνθρωποι θα αφανιστούν από τη φωτιά και το νερό
....Ποιο θα είναι το σημάδι; Πότε θα είναι η ημέρα; Πότε θα είναι η ώρα; Θα είναι όταν θα κατασκευαστούν κοσμικά σκάφη που θα έχουν την δυνατότητα να φτάσουν σε άλλους πλανήτες. Κάθε βήμα που τα ανθρώπινα όντα κάνουν στην κατάκτηση του διαστήματος τους φέρνει όλο και πιο κοντά στο μεγάλο κατακλυσμό. Φοβεροί και τρομεροί ατομικοί πόλεμοι μεγάλης έκτασης θα συμβούν πριν το μεγάλο κατακλυσμό.»

Προφητείες του Petar Deunof:
  Χάρη στην ιδέα της Αδελφοσύνης, η γη θα γίνει ένας ευλογημένος τόπος και αυτό δεν θα αργήσει.
 Όμως πριν συμβεί, πόνος και μεγάλες δυστυχίες θα σταλούν για να αφυπνίσουν συνειδήσεις. Αμαρτίες συσσωρευμένες για χιλιάδες χρόνια πρέπει να ξεπληρωθούν.
  Το πύρινο κύμα που εκπορεύεται από το Ύψιστο θα συμβάλει στο να ξεπληρωθεί το κάρμα των λαών. Η απελευθέρωση δεν μπορεί πλέον να αφεθεί για αργότερα. Η ανθρωπότητα πρέπει να προετοιμαστεί για τις μεγάλες δοκιμασίες, που είναι αναπόφευκτες, και οι οποίες έρχονται να δώσουν τέλος στον εγωισμό.

Από τα παραπάνω φαίνεται ότι η καταστροφή είναι βέβαιο ότι θα συμβεί αλλά δεν μπορεί να προσδιοριστεί η ακριβής ημερομηνία της.


ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑΣ

Πολλοί κατά την άποψη μου έχουν παρερμηνεύσει το ημερολόγιο των Μάγιας δίνοντας σαν ημερομηνία καταστροφής του πολιτισμού μας την 21η Δεκεμβρίου του 2012. Προσωπικά δεν βλέπω κάτι τέτοιο να διαφαίνεται στην προφητεία των Μάγιας. Ποιο κοντά στην αλήθεια σχετικά με την προφητεία των Μάγιας φαίνεται να είναι οι παρακάτω ερμηνείες του Σαμαέλ Αούν Βεόρ και του Bruce Scofield που προσδιορίζουν το τέλος του κόσμου μας περίπου το 2043.

Στο άρθρο του «The Maya Katun Prophecies», (Όλο το άρθρο) το οποίο δημοσιεύθηκε στο Alternate Perceptions, issue #37, 1996, (αναφέρω εδώ αποσπάσματα του) ο Bruce Scofield αναφέρει ότι οι Μάγιας, στο ημερολόγιο τους, χωρίζουν το χρόνο σε διάφορες κυκλικά επαναλαμβανόμενες περιόδους. Μια από αυτές τις περιόδους διαρκεί περίπου 256 έτη και χωρίζεται σε 13 Κατούν με διάρκεια 19,7 έτη το καθένα. Οι περίοδοι αυτοί επαναλαμβάνονται σε μια σειρά όπως αυτή φαίνεται στον παρακάτω πίνακα και όχι με αριθμητική σειρά (1, 2, 3, 4 …), αλλά  13, 11, 9, …  κ.λπ.
Παραθέτω τον σχετικό πίνακα με το έτος έναρξης κάθε Κατούν στην τελευταία χιλιετία:

Katun            Δυτικά χρόνια
 
13 Katun   1007     1263      1520      1776      2032
11 Katun    1027     1283      1539      1796      2052
9 Katun      1046     1303      1559      1815
7 Katun      1066     1322      1579      1835
5 Katun      1086     1342      1598      1855
3 Katun      1106     1362      1618      1874
1 Katun      1125     1382      1638      1894
12 Katun    1145     1401      1658      1914
10 Katun    1165     1421      1677      1934
8 Katun      1185     1441      1697      1953
6 Katun      1204     1460      1717      1973
4 Katun     1224     1480      1736      1993
2 Katun     1244     1500      1756      2012


Σύμφωνα με το ημερολόγιο αυτό, το κάθε Κατούν φέρει μαζί του ένα συγκεκριμένο «πεπρωμένο» το οποίο οι Μάγιας πίστευαν ότι θα εκπληρωθεί.

Σύμφωνα με τον παραπάνω πίνακα, διανύουμε το Κατούν 4, το οποίο ξεκίνησε το 1993 και ακολουθούν το Κατούν 2 που θα ξεκινήσει το 2012 και το Κατούν 13 που θα ξεκινήσει το 2032 και θα τελειώσει το 2051.


Με το συγκεκριμένο Κατούν 13, ολοκληρώνεται, σύμφωνα με τους Μάγιας, κι ένας μεγαλύτερος κύκλος του ημερολογίου τους, το τέλος του οποίου συμπίπτει με το τέλος της φυλής μας.

Σύμφωνα με το άρθρο αυτό, οι Μάγιας στα Ιερά τους Βιβλία γράφουν (για τα Κατούν 2 και 13 που ακολουθούν):
           
Katun 2: Κατά τη διάρκεια του μισού Κατούν θα υπάρχει τροφή, ενώ στο υπόλοιπο μισό κάποιες κακοτυχίες. Αυτό το κατούν φέρνει το τέλος «του Λόγου του Θεού»….
Katun 13: Είναι ο χρόνος της τελικής κατάρρευσης όπου τα πάντα θα χαθούν. Είναι ο καιρός της Κρίσης του Θεού. Θα υπάρξουν επιδημίες και λοιμοί και πείνα…

Στο ίδιο άρθρο ο Βruce Scofield μας λέει:
Εάν οι Μάγιας αποδειχθούν σωστοί, τότε μην αγωνιάς για το Μιλένιουμ, το έτος 2000, περίμενε για τις πραγματικές αλλαγές που θα πρέπει να αρχίσουν δώδεκα χρόνια αργότερα, το έτος 2012 και θα φτάσουν στο αποκορύφωμά τους με το Κατούν 13 που θα ξεκινήσει το 2032 και θα τελειώσει το 2051.


Με παρόμοιο τρόπο ερμηνεύει το ημερολόγιο των Μάγιας και ο Σαμαέλ Αούν Βεόρ σε συνέντευξη του, το 1977, ο οποίος αναφέρεται στην προφητεία των Μάγιας ως εξής:
 Ερώτηση: Δάσκαλε Σ.Α.Βεόρ, γιατί δόθηκε τόση έμφαση στο έτος 1999; Ακόμη και εσύ το ανέφερες καθώς μίλησες για τον κόντε Σαίντ Ζερμαίν. Ο Νοστράδαμος επίσης το αναφέρει σαν ένα έτος καθοριστικό για την ανθρωπότητα. Τι θα μπορούσες να πεις για αυτό;
Σαμαέλ Αούν Βεόρ
 Σαμαέλ Αούν Βεόρ: Το 1999 είναι μια σημαντική ημερομηνία. Ο Νοστράδαμος το προσδιορίζει σαν το έτος της μεγάλης καταστροφής. Αυτός βεβαιώνει ότι «ένα φοβερό βασίλειο θα επιτεθεί στο Παρίσι από τους ουρανούς». Αυτός αναφέρεται χωρίς αμφιβολία στον Ερκόλουμπους και το Παρίσι είναι πολύ συμβολικό. Αυτός αναφέρεται στον πλανήτη γη γενικότερα. Ο Νοστράδαμος είπε «Η γη θα φαίνεται ότι ωθήθηκε έξω από την ελικοειδή της τροχιά» (αναφερόμενος στο έτος 1999) και ότι θα υπήρχαν «μεγάλα σκοτάδια». Χωρίς αμφιβολία αναφέρεται σε μια έκλειψη. Προφανώς καθώς ο Ερκόλουμπους  θα  βρεθεί ανάμεσα στην γη και τον ήλιο, μια έκλειψη πρέπει να συμβεί. Όλοι, όλοι οι σπουδαστές που έχουν μελετήσει τις «Σεντούριας» του, περιμένουν την ημερομηνία. Ωστόσο, οι Μάγιας βεβαιώνουν ότι μόνο στη διάρκεια του Κατούν 13 θα έρθει αυτή η μεγάλη καταστροφή, και αυτοί (οι Μάγιας) περιμένουν να συμβεί στη διάρκεια του έτους 2043. Όπως μπορείς να δεις, υπάρχουν δυο ιδέες στην ερώτηση, μια από τον Νοστράδαμο και μια άλλη από τους Μάγιας του Γιουκατάν. Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι αυτό θα συμβεί στην διάρκεια του Κατούν 13.

Από τα παραπάνω φαίνεται ότι η τελική καταστροφή θα συμβεί στο Κατούν 13, ανάμεσα στα έτη 2032 και 2051.

Δεν θα πρέπει λοιπόν να περιμένουμε ότι όλα αυτά θα συμβούν το 2012 (αν και όλα είναι πιθανά!)

Συνοπτικά μπορούμε να πούμε ότι από τις αναφορές αυτές δεν μπορεί να γίνει με πολύ μεγάλη ακρίβεια ο χρονικός προσδιορισμός του τέλους. Διαφαίνεται όμως ότι η τελική καταστροφή θα συμβεί πιθανότατα στα μισά αυτού του αιώνα. (ανάμεσα στα έτη 2032 και 2051)

Όπως μας λένε όλες οι προφητείες θα προηγηθούν πολλά δεινά (τα οποία ήδη συμβαίνουν).. Σεισμοί, πλημύρες, αρρώστιες και ατομικοί πόλεμοι που θα προκαλέσουν εκτεταμένες καταστροφές και θα είναι σημάδι ότι βρισκόμαστε πλέον πολύ κοντά στο τέλος αυτής της φυλής.
Στο τέλος θα γίνει η αντιστροφή των πόλων της γης από την επιρροή ενός μεγάλου πλανήτη που θα μας πλησιάσει και έτσι θα συμβεί η τελική και ολοκληρωτική καταστροφή. Αρκετές χώρες θα βυθιστούν στους ωκεανούς και γενικά θα υπάρξουν μεγάλες ανακατατάξεις στο φλοιό της γης.

   Προφητείες του Petar Deunof:
Η Έκτη Φυλή θα είναι αυτή της Αγάπης. Μία νέα ήπειρος θα σχηματιστεί γι' αυτή τη Φυλή. Θα αναδυθεί από τον Ειρηνικό, ώστε το Ύψιστο να μπορέσει να εδραιώσει την κατοικία του σ' αυτόν τον πλανήτη.


ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ
 ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ

Μαχαβατάρ  Μπάμπατζι
Αποσπάσματα από τον  Μαχαβατάρ  Μπάμπατζι:
Οι συμφορές που έρχονται σε αυτό τον κόσμο είναι αναπόφευκτες. Μόνο αυτός που έχει σταθερή αποφασιστικότητα και κάνει καλές δράσεις και ο οποίος είναι σταθερά αφοσιωμένος στον Θεό μπορεί να επιβιώσει αυτής της καταστροφής... Όταν η μεγάλη καταστροφή έρθει στον κόσμο, εκείνοι που πιστεύουν και λατρεύουν το Θεό ειλικρινά, και ειδικότερα εκείνοι που επαναλαμβάνουν το Όνομα ή τα Ονόματά Του, θα σωθούν με τη δύναμη του μάντρα… Πρώτα θα λάβει χώρα η καταστροφή, μετά θα υπάρξει μια ανάπαυλα και στη συνέχεια θα επικρατήσει η ειρήνη… Μετά το μεγάλο εξαγνισμό θα υπάρξει μια παγκόσμια κοινή κατανόηση, ένα έθνος, μια θρησκεία. Η ανθρωπότητα θα είναι μια μεγάλη οικογένεια.

  
Αποσπάσματα από τον Σαμαέλ Αούν Βεόρ:
Μόνο οι άνθρωποι που έχουν δουλέψει με τον  εαυτό τους, οι άνθρωποι που έχουν διαλύσει το ‘εγώ’ ή τουλάχιστον ένα μέρος από αυτό, θα επιλεγούν για να πάνε στο νησί στο οποίο πρέπει να πάνε. Αλλά άνθρωποι με ‘εγώ’ που δεν έχουν εργαστεί με τον εαυτό τους, άνθρωποι που δεν μπόρεσαν να διαλύσουν το ‘εγώ’, είναι αναξιόπιστοι, δεν μπορούμε να τους εμπιστευτούμε (αυτοί οι άνθρωποι θα αφανιστούν από τη φωτιά και το νερό.

  Προφητείες του Petar Deunof: 
Μετά από όλο αυτό τον πόνο και τις δυστυχίες, αυτοί που θα έχουν σωθεί, οι διαλεκτοί, θα γνωρίσουν τη Χρυσή Εποχή, την Αρμονία και την Ομορφιά χωρίς όρια.
 Η Νέα Εποχή είναι αυτή της Έκτης Φυλής. Ο προορισμός σας είναι να προετοιμαστείτε γι’ αυτήν, να την υποδεχτείτε και να τη ζήσετε. Η Έκτη Φυλή θα δομηθεί γύρω από την ιδέα της Αδελφοσύνης. Δε θα υπάρχουν πια συγκρούσεις προσωπικών συμφερόντων· η μόνη φιλοδοξία του καθενός θα είναι να συμμορφώνεται με το Νόμο της Αγάπης. 
 Η Έκτη Φυλή θα είναι αυτή της Αγάπης. Μία νέα ήπειρος θα σχηματιστεί γι' αυτή τη Φυλή. Θα αναδυθεί από τον Ειρηνικό, ώστε το Ύψιστο να μπορέσει να εδραιώσει την κατοικία του σ' αυτόν τον πλανήτη.

Στην Ινδική παράδοση υπάρχει αναφορά για τον Κάλκι Αβατάρ που θα σώσει τους δίκαιους και ενάρετους από την καταστροφή που θα συμβεί για να δημιουργήσουν τη Νέα φυλή και τη Χρυσή εποχή στη γη:
Αυτός θα επανιδρύσει την ορθότητα στη γη∙ και οι νόες εκείνων που ζουν στο τέλος της Κάλι γιούγκα θα αφυπνιστούν, και θα γίνουν διάφανοι σαν κρύσταλλοι. Οι άνθρωποι που έτσι άλλαξαν λόγω της ιδιόμορφης αυτής εποχής, θα είναι οι σπόροι των ανθρώπων οι οποίοι θα γεννήσουν μία φυλή που θα ακολουθεί τους νόμους της Κρίτια γιούγκα, της Εποχής της Αγνότητας.
~ Vishnu Purana 4.24 

Όπως φαίνεται από τα παραπάνω δεν θα σωθούν όλοι.
Μάλλον μια μικρή μειοψηφία θα διασωθεί της μεγάλης καταστροφής όπως έγινε και στην προηγούμενη φυλή.

Mόνον αυτοί οι οποίοι έχουν πετύχει μια ριζική αλλαγή στην ψυχολογία τους, που έχουν διαλύσει σε μεγάλο ποσοστό τα ζωώδη πάθη, το θυμό, την απληστία κ.λπ., αυτοί που νοιάζονται πραγματικά για το καλό όλων και βρίσκονται σε ένα ανώτερο συνειδησιακό επίπεδο θα επιλεχτούν για τη νέα εποχή.

  Προφητείες του Petar Deunof:
Η μητέρα μας, η Γη, θα απαλλαχτεί σύντομα από τους ανθρώπους που δεν θα αποδεχτούν τη Νέα Ζωή. Θα τους απορρίψει σαν χαλασμένα φρούτα. Δεν θα μπορούν πλέον να μετενσαρκωθούν σ' αυτόν τον πλανήτη· συμπεριλαμβανομένων και των εγκληματιών. Μόνον αυτοί που έχουν Αγάπη μέσα τους θα παραμείνουν.

Θα επιβιώσουν εκείνοι που είναι αφοσιωμένοι στο θεϊκό και έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην αναζήτηση της αλήθειας και τη διάλυση της εγωϊκής προσωπικότητας.
Θα σωθούν εκείνοι που εργάζονται εντατικά για την εξάλειψη των ελαττωμάτων τους και έχουν φτάσει σε υψηλό βαθμό εξαγνισμού ώστε να μην κινδυνεύσει να μολυνθεί η νέα φυλή από όλες αυτές τις αρνητικές νοητικές ιδιότητες (θυμό, λαγνεία, απληστία, ζήλια, κ.λπ.). Θα σωθούν επίσης εκείνοι που επαναλαμβάνουν συνεχώς το Όνομα του Θεού και υπηρετούν ανιδιοτελώς την ανθρωπότητα.

Για τη διάσωση αυτών των ανθρώπων πιθανόν να υπάρξει βοήθεια από ανθρωπότητες άλλων πλανητών, που είναι πνευματικά και τεχνολογικά σε πολύ υψηλό επίπεδο, και οι οποίες παρακολουθούν συνεχώς τις εξελίξεις στον πλανήτη γη.

Στο νέο πολιτισμό που θα ανατείλει από τις στάχτες του παλιού, θα υπάρχει Ειρήνη, Αγάπη, Αρμονία, Αλληλεγγύη και συνεργασία όλων των ανθρώπων. Δεν θα υπάρχουν πια θρησκείες, σέκτες και δόγματα.


 Όλη η ανθρωπότητα θα λειτουργεί σε αρμονία με τον αιώνιο συμπαντικό νόμο. Δεν θα υπάρχουν σύνορα και οι άνθρωποι θα μπορούν να ταξιδεύουν ελεύθερα και χωρίς φόβο σε όλο τον πλανήτη αλλά και σε άλλους πλανήτες. Θα είναι η Χρυσή Εποχή (Σάτια Γιούγκα) και η Γη θα είναι ξανά ένας παράδεισος για τους ανθρώπους.

  Προφητείες του Petar Deunof:  
Μετά από όλο αυτό τον πόνο και τις δυστυχίες, αυτοί που θα έχουν σωθεί, οι διαλεκτοί, θα γνωρίσουν τη Χρυσή Εποχή, την Αρμονία και την Ομορφιά χωρίς όρια.
 Η Νέα Εποχή είναι αυτή της Έκτης Φυλής. Ο προορισμός σας είναι να προετοιμαστείτε γι’ αυτήν, να την υποδεχτείτε και να τη ζήσετε. Η Έκτη Φυλή θα δομηθεί γύρω από την ιδέα της Αδελφοσύνης. Δε θα υπάρχουν πια συγκρούσεις προσωπικών συμφερόντων· η μόνη φιλοδοξία του καθενός θα είναι να συμμορφώνεται με το Νόμο της Αγάπης. Η Έκτη Φυλή θα είναι αυτή της Αγάπης. Μία νέα ήπειρος θα σχηματιστεί γι' αυτή τη Φυλή. Θα αναδυθεί από τον Ειρηνικό, ώστε το Ύψιστο να μπορέσει να εδραιώσει την κατοικία του σ' αυτόν τον πλανήτη.

Εδώ θα ήθελα να επισημάνω ότι η Χρυσή Εποχή δεν θα ανατείλει αυτόματα την επόμενη μέρα της καταστροφής. Θα υπάρξει μια μεγάλη χρονική ανάπαυλα πιθανότατα τριακοσίων έως πεντακοσίων ετών (αυτός ο χρόνος φυσικά είναι αδύνατον να υπολογιστεί με ακρίβεια) ανάμεσα στο τέλος αυτής της σκοτεινής εποχής και την ανάδυση της Χρυσής εποχής.
Στο διάστημα αυτό όσοι έχουν επιλεχτεί ως σπόρος για τη νέα φυλή θα συνεχίσουν να εκπαιδεύονται και να εργάζονται πάνω στη διάλυση του ζωώδους εγώ και στην ανάπτυξη διαφόρων ικανοτήτων. Αυτό είναι απαραίτητο γιατί δεν μπορεί να δημιουργηθεί η Χρυσή εποχή όσο ο ψυχισμός των ανθρώπων είναι μολυσμένος από το εγώ.

Στη διάρκεια αυτού του μεσοδιαστήματος θα σταθεροποιείται σταδιακά και ο φλοιός της γης, τον οποίο θα κλυδωνίζουν μεγάλοι σεισμοί λόγω της μετατόπισης των αξόνων της γης. Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα η γη θα μπορεί να γίνει ξανά κατοικήσιμη. Αυτοί όμως που θα σωθούν θα είναι προστατευμένοι σε ασφαλές μέρος για να μπορέσουν να ολοκληρώσουν την πνευματική τους εργασία.

Ένα δεύτερο που θα ήθελα να επισημάνω είναι ότι πολλοί αδαείς, ψευτο-διδάσκαλοι και ψευδοπροφήτες διαδίδουν στον κόσμο ότι δεν χρειάζεται κάποια προσπάθεια για να βελτιώσει κανείς τον εαυτό του και να αφυπνιστεί σε ένα ανώτερο συνειδησιακό επίπεδο. Λένε ότι η αφύπνιση θα συμβεί αυτόματα επειδή ανώτερες πνευματικές δονήσεις θα γίνονται όλο και πιο έντονες στο ενεργειακό πεδίο της γης. Αυτό είναι τελείως αναληθές.

Είναι αλήθεια ότι υψηλές πνευματικές δονήσεις έχουν κάνει ήδη την παρουσία τους στο ενεργειακό πεδίο της γης. Και αυτό θα γίνεται όλο και πιο έντονο τα επόμενα χρόνια, χωρίς όμως να συνεπάγεται ότι όλοι οι κάτοικοι της γης θα αλλάξουν αυτόματα και θα αφυπνιστούν.

Αυτό που συμβαίνει είναι ότι όσοι θέλουν και εργάζονται για την αφύπνιση της συνείδησης τους βοηθιούνται ήδη πάρα πολύ από αυτές τις θεϊκές δονήσεις. Οι υπόλοιποι που δεν εργάζονται πνευματικά θα βιώνουν αυτή την άνοδο  της γης σαν κάτι αρνητικό και θα πολωθούν ακόμη περισσότερο στον υλισμό, την αποχαύνωση, το πόνο και τη δυστυχία.

Αν θέλετε να συμμετέχετε στη Χρυσή εποχή που έρχεται σας προσκαλώ να κάνετε μια ουσιαστική εργασία με  τον εαυτό σας. Οι καλές προθέσεις και τα λόγια δεν είναι αρκετά για να πετύχουμε μια ριζική μεταμόρφωση της συνειδητότητάς μας. Πρέπει να συνοδεύονται με πράξεις.

 Προφητείες του Petar Deunof:
 Η Γη ακολουθεί τώρα μία ανοδική κίνηση και ο καθένας θα πρέπει να ωθήσει τον εαυτό του να εναρμονιστεί με τα ρεύματα της Ανύψωσης. Εκείνοι που αρνούνται να υποτάξουν τους εαυτούς τους σ’ αυτή τη κατεύθυνση, θα χάσουν το πλεονέκτημα των καλών συνθηκών που θα προσφερθούν στο μέλλον προκειμένου να ανυψωθούν. Θα παραμείνουν πίσω στην εξέλιξη και πρέπει να περιμένουν δεκάδες εκατομμύρια χρόνια για τον ερχομό ενός νέου ανοδικού κύματος.
 Τους ιδρυτές αυτού του Νέου Πολιτισμού, τους αποκαλώ «Αδελφούς της Ανθρωπότητας» ή ακόμα «Παιδιά της Αγάπης». Θα είναι αμετακίνητοι, ακλόνητοι για το Καλό και θα αντιπροσωπεύουν ένα νέο τύπο ανθρώπου. Οι άνθρωποι θα σχηματίσουν μία οικογένεια, σαν ένα πελώριο σώμα, όπου κάθε λαός θα αντιπροσωπεύει ένα όργανο αυτού του σώματος. Στη νέα φυλή, η Αγάπη θα εκδηλωθεί με τόσο τέλειο τρόπο, που ο σημερινός άνθρωπος μπορεί να έχει μόνο μια αμυδρή ιδέα.

Θα ήθελα να αναφέρω επίσης τί θα συμβεί σε όσους δεν θα συμμετέχουν σ’ αυτή την επανάσταση της συνείδησης.

Δύο είναι οι δρόμοι που ανοίγονται γι’ αυτούς. Ο ένας είναι να γεννηθούν σε κάποιον άλλο πλανήτη με δονήσεις παρόμοιες της γης. Εφόσον όλος αυτός ο χαμός που ήδη συμβαίνει πάνω στη γη δεν ήταν αρκετός για να τους ταρακουνήσει και να αλλάξουν πορεία προς το φως και την  αγάπη, θα χρειαστεί να ξαναζήσουν καταστάσεις βίας, απληστίας, λαιμαργίας, λαγνείας, τυρρανικών ηγετών και πολιτευμάτων, φτώχειας, αρρώστιας κ.λπ. σε επόμενες μετενσαρκώσεις. Θα χρειαστεί να ζήσουν παρόμοιες καταστάσεις με αυτές που βλέπουμε στη γη μέχρι να συνειδητοποιήσουν τον πόνο και την δυστυχία που προκαλούν στον εαυτό τους και τους άλλους και έτσι να ξεκινήσουν την πνευματική τους προσπάθεια για να απελευθερωθούν από τον εγωισμό και τα πάθη και να μεταμορφωθούν σε υπάρξεις αγάπης, ειρήνης, αρμονίας.

Ο δεύτερος δρόμος και ο οδυνηρότερος είναι αυτός του καθαρτηρίου όπου η διάλυση του εγώ είναι υποχρεωτική και αναγκαστική και γίνεται με μεγάλο πόνο. Το καθαρτήριο είναι θα λέγαμε ένα μέρος του αμυντικού συστήματος του σύμπαντος όπου διαλύονται οι βαριές εγωικές ενέργειες που εμποδίζουν την ισορροπία και την εξέλιξη της ζωής και της συνειδητότητας. Όταν κάποιος εγκλωβιστεί πάρα πολύ στο εγώ και δεν μπορεί να κάνει την εργασία μόνος του αναλαμβάνει το έργο αυτό η συμπαντική σοφία. Μετά την κάθαρση οι απελευθερωμένες από το εγώ ψυχές θα μπορούν να ενσαρκωθούν ξανά σε πλανήτες για να συνεχίσουν την πνευματική τους εξέλιξη.

 Προφητείες του Petar Deunof:
Η Γη σύντομα θα σαρωθεί από εξαιρετικώς ταχεία κύματα Κοσμικού Ηλεκτρισμού. Σε μερικές δεκαετίες από τώρα, τα όντα που είναι μοχθηρά και παραστρατούν τους άλλους δεν θα μπορούν να αντέξουν την έντασή τους. Έτσι θα αρχίσουν να απορροφούνται από την Κοσμική Φωτιά, η οποία θα κατακάψει το κακό που τους κατέχει. Κατόπιν, θα μετανιώσουν γιατί έχει γραφτεί πως «κάθε σάρκα θα δοξάσει το Θεό».

Η μεγάλη στιγμή για την ανθρωπότητα φαίνεται πως είναι κοντά και τα ερωτήματα που τίθενται είναι:

Θέλεις αγαπητέ αναγνώστη να συμμετέχεις στην νέα χρυσή εποχή; Θέλεις να εργαστείς με τις δυνάμεις του φωτός, της αρμονίας και της αγάπης; Είσαι διατεθειμένος να εγκαταλείψεις και να διαλύσεις τις εγωικές καταστάσεις που σε κρατούν δέσμιο στον ματεριαλισμό, τον πόνο και τη δυστυχία;

Ο χρόνος που απομένει είναι ελάχιστος. Αν θέλεις να αλλάξεις οφείλεις να προετοιμαστείς και να εργαστείς όσο ακόμη υπάρχει χρόνος.

«Αγρυπνάτε και Προσεύχεσθε» ήταν η εντολή του Χριστού αλλά και των σύγχρονων πνευματικών Δασκάλων γιατί κανείς δεν ξέρει την ακριβή στιγμή του τέλους η οποία δεν θα είναι πολύ μακριά.


 Προφητείες του Petar Deunof:
Το μόνο και το καλύτερο που μπορεί ο άνθρωπος να κάνει σ' αυτή την εποχή, είναι να στραφεί προς τον Θεό και να βελτιώνεται συνειδητά, να ανυψώνει το επίπεδο των δονήσεων του, έτσι ώστε να βρεθεί σε αρμονία με το πανίσχυρο κύμα που σύντομα θα τον κατακλύσει.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ: Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ

Αγαπητοί μου φίλοι θα ήθελα να κλείσω αυτή την μικρή πραγματεία με τα παρακάτω.

Οι γραφές και όλοι οι πνευματικοί δάσκαλοι μας λένε ότι πέρα από αυτό τον κόσμο της δυαδικότητας, της γέννησης και του θανάτου, που όλα αλλάζουν υπάρχει η αιώνια αμετάβλητη και ακατάστρεπτη Πραγματικότητα που η φύση της είναι αιώνια Ύπαρξη, Αγνή Συνειδητότητα, άπειρη Ευδαιμονία (αυτό στις θρησκείες ονομάζεται  Θεός, Όσιρις, Αλλάχ κ.λπ.).

Μας λένε ακόμη ότι αυτή η Αθάνατη ‘Υπαρξη, είναι ο καθένας μας. Είσαι και εσύ αγαπητέ μου αναγνώστη, Αγνή Συνειδητότητα πέρα από το χρόνο και το χώρο και όχι απλά και μόνο σώμα και νους.

Αλλά ξέχασες πως είσαι αυτή η αθάνατη Συνειδητότητα και ταυτίστηκες με το φθαρτό σου σώμα φτιαγμένο από χώμα. Έχεις μπερδέψει την αληθινή σου ταυτότητα με την προσωπικότητα που είναι απλά συσσωρευμένες εμπειρίες στο νου, που είναι ένα κατασκεύασμα του χρόνου.

Επιπλέον, όλες οι ψεύτικες εφήμερες απολαύσεις μεγαλώσανε τη λησμονιά της αληθινής σου φύσης και την ταύτιση με το φθαρτό σώμα, που είναι υποκείμενο σε όλων των ειδών τους πόνους. Δεν μπορεί να σου δώσει άπειρη και αιώνια ευτυχία αυτό που από τη φύση του είναι φθαρτό, πεπερασμένο και στερείται ευτυχίας.

Πως περιμένεις να είσαι ευτυχισμένος και πλήρης όταν στηρίζεσαι σε πράγματα που είναι φθαρτά και υποκείμενα σε αλλαγή και θάνατο; Πως περιμένεις να συνδημιουργήσεις ένα πολιτισμό ειρήνης, αγάπης, ευτυχίας και αρμονίας όταν αδιάκοπα κυνηγάς εφήμερες απολαύσεις, που είναι η πηγή του εγωισμού, του θυμού, του μίσους, του διαχωρισμού και της αποχαύνωσης;

Μόνο κάτι που μένει αμετάβλητο και η  φύση του είναι Ευτυχία, μπορεί να σου δώσει μόνιμη και διαρκή ικανοποίηση. Και αυτό είναι η εσωτερική σου Αλήθεια, το αθάνατο πνεύμα της ζωής που είναι μέσα σε όλους και όλα, η κοινή πηγή όλου του σύμπαντος.

Το βαθύ σου κομμάτι αναζητά την αγάπη, την ευτυχία, την ελευθερία και τη σοφία. Αλλά το εγώ -που σαν παράσιτο ζει μέσα σου- ενδιαφέρεται μόνο για τις υλικές απολαύσεις και επιδιώξεις και δημιουργεί άπειρο πόνο και δυστυχία σ’ εσένα και σε όλους τους ανθρώπους, τα ζώα και το περιβάλλον. Σε σπρώχνει ψυχαναγκαστικά να βρεις ευτυχία εκεί που υπάρχει μόνο ψευδαισθησιακή απόλαυση αναμειγμένη με αμέτρητο πόνο και δυστυχία.

Μην ψάχνεις μάταια να βρεις στην ψευδαίσθηση των μορφών αυτό που ήδη υπάρχει μέσα σου και το οποίο είναι η αιώνια πηγή της Ειρήνης, της Αγάπης και της Ευτυχίας.

Peace, love, harmony