Shri Babaji: The calamities, which are coining to this world, are unavoidable! There is no one in this world to stop it.
Little time is left before you shall see the new world. Everyone must become spiritually strong and courageous.
Only he who has strong determination to do good acts and who is strongly devoted to God can survive this destruction.

Friday, May 18, 2012

Προφητείες του Πέταρ Ντένωφ

Προφητείες του Πέταρ Ντένωφ
(english click here)

«Μέσα στη διαδρομή του χρόνου, η συνείδηση του ανθρώπου πέρασε από μία πολύ μακρά περίοδο σκότους. Αυτή η φάση, που οι Ινδοί ονόμασαν «Κάλι Γιούγκα», (Σιδηρά εποχή) βρίσκεται πλέον προς το τέλος της. Βρισκόμαστε σήμερα στο σύνορο μεταξύ δύο εποχών: της ‘Κάλι Γιούγκα’ και της Νέας Εποχής στην οποία εισερχόμαστε. 

Μία βαθμιαία βελτίωση λαμβάνει ήδη χώρα μέσα στις σκέψεις, στα συναισθήματα και στις πράξεις των ανθρώπων, όμως σύντομα όλοι θα υποστούν τη Θεϊκή Φωτιά η οποία θα τους εξαγνίσει και θα τους προετοιμάσει για τη Νέα Εποχή. Έτσι, ο άνθρωπος θ' ανυψωθεί σ' έναν ανώτερο βαθμό συνείδησης, απόλυτα αναγκαίο για να μπορέσει να εισέλθει στη Νέα Ζωή. Αυτό είναι που εννοούμε με τη λέξη «Ανύψωση».

Θα παρέλθουν μερικές δεκαετίες ακόμα πριν αυτή η Φωτιά να έρθει, η οποία θα μετατρέψει τον κόσμο φέρνοντάς του μία νέα ηθική. Αυτό το απέραντο κύμα έρχεται από το κοσμικό διάστημα και θα πλημμυρίσει όλη τη γη. Όλοι όσοι θα προσπαθήσουν να του αντισταθούν θα παρασυρθούν από τη δύναμη του και θα μεταφερθούν αλλού.

Αν και οι κάτοικοι αυτού του πλανήτη δεν βρίσκονται όλοι στο ίδιο επίπεδο εξέλιξης, αυτό το μεγάλο κύμα θα γίνει από όλους αισθητό. Και αυτή η αλλαγή που θα συμβεί θα αγγίξει όχι μόνο τη γη, αλλά ολόκληρο το Σύμπαν.

Το μόνο και το καλύτερο που μπορεί ο άνθρωπος να κάνει σ' αυτή την εποχή, είναι να στραφεί προς τον Θεό και να βελτιώνεται συνειδητά, να ανυψώνει το επίπεδο των δονήσεων του, έτσι ώστε να βρεθεί σε αρμονία με το πανίσχυρο κύμα που σύντομα θα τον κατακλύσει.

Η Φωτιά για την οποία μιλώ, η οποία συνοδεύει τις νέες συνθήκες που προσφέρονται στον πλανήτη μας, θα αναγεννήσει, θα εξαγνίσει, θα ανοικοδομήσει τα πάντα: η ύλη θα εκλεπτυνθεί, οι καρδιές σας θα ελευθερωθούν από το άγχος, από τις ταραχές, από την αβεβαιότητα και θα γεμίσουν φως. Όλα θα βελτιωθούν, όλα θα ανυψωθούν: Οι αρνητικές σκέψεις, τα αρνητικά συναισθήματα και οι βλαβερές πράξεις θα καούν, θα καταστραφούν.

Η παρούσα ζωή σας είναι μια σκλαβιά, μια βαριά φυλακή. Κατανοήστε την κατάστασή σας και ελευθερωθείτε από αυτήν! Σας λέω το εξής: βγείτε από τη φυλακή σας! Είναι πράγματι λυπηρό να βλέπει κανείς τόσο πολύ παραπλάνηση, τόσο πολύ πόνο, τόσο πολύ ανικανότητα να κατανοήσει κανείς που βρίσκεται η αληθινή του ευτυχία.

Ότι υπάρχει γύρω σας σύντομα θα καταρρεύσει και θα εξαφανιστεί. Δεν θα μείνει τίποτα από αυτόν τον πολιτισμό ούτε από τη διαστροφή του. Όλη η Γη θα ταρακουνηθεί και δεν θα μείνει ούτε ένα ίχνος από αυτόν τον λανθασμένο πολιτισμό που κρατάει τους ανθρώπους υπό το ζυγό της άγνοιας.

Οι σεισμοί δεν είναι απλά μηχανικά φαινόμενα, στόχος τους είναι επίσης να αφυπνίσουν τη διάνοια και την καρδιά των ανθρώπων, ώστε να ελευθερωθούν από τα λάθη και τις ανοησίες τους και να κατανοήσουν ότι δεν είναι μόνοι τους στο Σύμπαν.

Το ηλιακό μας σύστημα διασχίζει τώρα μία περιοχή του Σύμπαντος όπου ένας κατεστραμμένος αστερισμός έχει αφήσει τα ίχνη του, τη σκόνη του. Αυτό το πέρασμα μέσα από ένα μολυσμένο χώρο, είναι μία αιτία δηλητηρίασης, όχι μόνο για τους κατοίκους της γης, αλλά και για όλους τους κατοίκους των άλλων πλανητών του γαλαξίας μας. Μόνο οι ήλιοι δεν επηρεάζονται από την επίδραση αυτού του εχθρικού περιβάλλοντος.

Αυτή η περιοχή ονομάζεται: «η δέκατη τρίτη ζώνη». Έχει ονομαστεί επίσης «η ζώνη των αντιθέσεων». Ο πλανήτης μας έμεινε κλεισμένος σ' αυτή τη ζώνη για χιλιάδες χρόνια, αλλά τελικά πλησιάζουμε στην έξοδο από αυτό το χώρο του σκότους και είμαστε στο σημείο να φτάσουμε σε μια πιο πνευματική περιοχή, όπου κατοικούν πιο εξελιγμένα όντα.

Η Γη ακολουθεί τώρα μία ανοδική κίνηση και ο καθένας θα πρέπει να ωθήσει τον εαυτό του να εναρμονιστεί με τα ρεύματα της Ανύψωσης. Εκείνοι που αρνούνται να υποτάξουν τους εαυτούς τους σ’ αυτή τη κατεύθυνση, θα χάσουν το πλεονέκτημα των καλών συνθηκών που θα προσφερθούν στο μέλλον προκειμένου να ανυψωθούν. Θα παραμείνουν πίσω στην εξέλιξη και πρέπει να περιμένουν δεκάδες εκατομμύρια χρόνια για τον ερχομό ενός νέου ανοδικού κύματος.

Η Γη, το Ηλιακό Σύστημα, το Σύμπαν, έχουν τεθεί προς μία νέα κατεύθυνση κάτω από την επίδραση της Αγάπης. Οι περισσότεροι από εσάς θεωρείτε ακόμα την Αγάπη σαν μία ασήμαντη δύναμη, στην πραγματικότητα όμως, είναι η ισχυρότερη όλων των Δυνάμεων!

Το χρήμα και η εξουσία συνεχίζουν να λατρεύονται, λες κι η πορεία της ζωής σας εξαρτάται από αυτά. Στο μέλλον, τα πάντα θα υποταχθούν στην Αγάπη και θα την υπηρετούν. Όμως, είναι μέσα από πόνο και δυσκολίες που η συνείδηση του ανθρώπου θα ανυψωθεί.

Οι φοβερές προβλέψεις του προφήτη Δανιήλ που είναι γραμμένες στη Βίβλο, σχετίζονται με την εποχή που αρχίζει. Θα υπάρξουν πλημμύρες, τυφώνες, γιγαντιαίες πυρκαγιές και σεισμοί που θα σαρώσουν τα πάντα. Το αίμα θα κυλάει άφθονο. Θα υπάρξουν επαναστάσεις· φοβερές εκρήξεις θα αντηχούν σε πολλές περιοχές της γης. Εκεί που είναι η γη, θα έρθει το νερό και εκεί που είναι το νερό, θα έρθει η γη.

Ο Θεός είναι Αγάπη· Κι' εν τούτοις, έχουμε να κάνουμε εδώ με μια τιμωρία, μια απάντηση της Φύσης ενάντια στα εγκλήματα που διαπράχθηκαν από τον άνθρωπο από την αυγή του χρόνου ενάντια στη Μητέρα του· τη Γη.

Μετά από όλο αυτό τον πόνο και τις δυστυχίες, αυτοί που θα έχουν σωθεί, οι διαλεκτοί, θα γνωρίσουν τη Χρυσή Εποχή, την Αρμονία και την Ομορφιά χωρίς όρια.

Γι’ αυτό διατηρήστε την ειρήνη σας και την πίστη σας όταν θα έρθει η εποχή του πόνου, της δυστυχίας και του τρόμου, γιατί έχει γραφτεί ότι ούτε μία τρίχα δεν θα πέσει από το κεφάλι αυτού που είναι Δίκαιος. Μην απογοητεύεστε, απλά συνεχίστε την εργασία της προσωπικής σας τελειοποίησης.

Δεν έχετε ιδέα για το μεγαλειώδες μέλλον που σας περιμένει. Μία Νέα Γη σύντομα θα έρθει στο φως. Σε μερικές δεκαετίες η εργασία θα είναι λιγότερο απαιτητική και ο καθένας θα έχει χρόνο να αφιερώσει σε πνευματικές, καλλιτεχνικές ή διανοητικές δραστηριότητες. Το θέμα των σχέσεων των δύο φύλων θα λυθεί επιτέλους αρμονικά· ο καθένας θα έχει τη δυνατότητα να ακολουθεί τις φιλοδοξίες του. Οι σχέσεις των ζευγαριών θα βασίζονται στον αλληλοσεβασμό και την αμοιβαία εκτίμηση.

Οι άνθρωποι θα ταξιδεύουν σε διαφορετικά επίπεδα του διαστήματος και θα ανακαλύψουν το ενδογαλαξιακό διάστημα. Θα μελετήσουν τις λειτουργίες τους και γρήγορα θα είναι ικανοί να γνωρίσουν το Θεϊκό Κόσμο, να συγχωνευτούν με την Κεφαλή του Σύμπαντος.

Η Νέα Εποχή είναι αυτή της Έκτης Φυλής. Ο προορισμός σας είναι να προετοιμαστείτε γι’ αυτήν, να την υποδεχτείτε και να τη ζήσετε. Η Έκτη Φυλή θα δομηθεί γύρω από την ιδέα της Αδελφοσύνης. Δε θα υπάρχουν πια συγκρούσεις προσωπικών συμφερόντων· η μόνη φιλοδοξία του καθενός θα είναι να συμμορφώνεται με το Νόμο της Αγάπης. Η Έκτη Φυλή θα είναι αυτή της Αγάπης. Μία νέα ήπειρος θα σχηματιστεί γι' αυτή τη Φυλή. Θα αναδυθεί από τον Ειρηνικό, ώστε το Ύψιστο να μπορέσει να εδραιώσει την κατοικία του σ' αυτόν τον πλανήτη.

Τους ιδρυτές αυτού του Νέου Πολιτισμού, τους αποκαλώ «Αδελφούς της Ανθρωπότητας» ή ακόμα «Παιδιά της Αγάπης». Θα είναι αμετακίνητοι, ακλόνητοι για το Καλό και θα αντιπροσωπεύουν ένα νέο τύπο ανθρώπου. Οι άνθρωποι θα σχηματίσουν μία οικογένεια, σαν ένα πελώριο σώμα, όπου κάθε λαός θα αντιπροσωπεύει ένα όργανο αυτού του σώματος. Στη νέα φυλή, η Αγάπη θα εκδηλωθεί με τόσο τέλειο τρόπο, που ο σημερινός άνθρωπος μπορεί να έχει μόνο μια αμυδρή ιδέα.

Η Γη εξακολουθεί να αποτελεί ένα προσφιλές έδαφος για συμπλοκές και μάχες, αλλά οι σκοτεινές δυνάμεις θα οπισθοχωρήσουν και η Γη θα ελευθερωθεί από αυτές. Οι άνθρωποι, βλέποντας ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος, θα μετέχουν στην ατραπό της Νέας Ζωής, δηλαδή της Σωτηρίας. Μέσα στην ανόητη περηφάνια τους, ορισμένοι θα συνεχίσουν μέχρι τέλους να ελπίζουν ότι θα συνεχίζουν να ζουν στη γη μία ζωή που η Θεϊκή Τάξη καταδικάζει, αλλά ο καθένας στο τέλος θα καταλάβει ότι η διοίκηση αυτού του κόσμου δεν του ανήκει.

Ένας νέος πολιτισμός θα δει το φώς της ημέρας και θα στηρίζεται σε τρεις θεμελιώδεις αρχές: την ανύψωση της γυναίκας, την ανύψωση των πράων και ταπεινών και την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Το Φώς, το Αγαθό και η Δικαιοσύνη θα θριαμβεύσουν· Είναι απλά θέμα χρόνου. Οι θρησκείες θα πρέπει να εξαγνιστούν. Κάθε μία περιλαμβάνει ένα μόριο της Διδασκαλίας των Διδασκάλων του Φωτός, συσκοτισμένο όμως εξ' αιτίας των παρεκτροπών του από τις αδιάκοπες παρεμβάσεις των ανθρώπων. Όλοι οι πιστοί θα πρέπει να ενωθούν και να συμφωνήσουν σε μία Αρχή, αυτή του να τοποθετήσουν την Αγάπη σαν βάση κάθε πίστης, όποια κι αν αυτή είναι. Η Αγάπη και η Αδελφοσύνη που είναι η κοινή βάση!

Η Γη σύντομα θα σαρωθεί από εξαιρετικώς ταχεία κύματα Κοσμικού Ηλεκτρισμού. Σε μερικές δεκαετίες από τώρα, τα όντα που είναι μοχθηρά και παραστρατούν τους άλλους δεν θα μπορούν να αντέξουν την έντασή τους. Έτσι θα αρχίσουν να απορροφούνται από την Κοσμική Φωτιά, η οποία θα κατακάψει το κακό που τους κατέχει. Κατόπιν, θα μετανιώσουν γιατί έχει γραφτεί πως «κάθε σάρκα θα δοξάσει το Θεό».

Η μητέρα μας, η Γη, θα απαλλαχτεί σύντομα από τους ανθρώπους που δεν θα αποδεχτούν τη Νέα Ζωή. Θα τους απορρίψει σαν χαλασμένα φρούτα. Δεν θα μπορούν πλέον να μετενσαρκωθούν σ' αυτόν τον πλανήτη· συμπεριλαμβανομένων και των εγκληματιών. Μόνον αυτοί που έχουν Αγάπη μέσα τους θα παραμείνουν.

Δεν υπάρχει κανένα μέρος πάνω στη γη που να μην έχει λερωθεί είτε από ανθρώπινο αίμα, είτε από αίμα ζώων. Είναι αναγκαίο λοιπόν (η γη) να υποβληθεί σε εξαγνισμό. Και είναι γι' αυτό το λόγο που ορισμένες ήπειροι θα καταβυθιστούν, ενώ άλλες θα αναδυθούν.

Οι άνθρωποι δεν υποψιάζονται από τι κινδύνους απειλούνται. Συνεχίζουν να κυνηγούν μάταιους στόχους και να αναζητούν την απόλαυση. Αντίθετα, οι άνθρωποι της Έκτης Φυλής θα έχουν συνείδηση της αξίας του ρόλου τους και θα έχουν σεβασμό για την ελευθερία των άλλων. Θα τρέφονται αποκλειστικά από το φυτικό βασίλειο. Οι ιδέες τους θα έχουν την δύναμη να κυκλοφορούν ελεύθερα, όπως κυκλοφορούν ο αέρας και το φως στις μέρες μας.

Τα λόγια «αν δεν γεννηθείτε εκ νέου» ισχύουν για την Έκτη Φυλή. Διαβάστε το έκτο κεφάλαιο του Ησαϊα, αναφέρεται στον ερχομό της Έκτης Φυλής, της Φυλής της Αγάπης.

Μετά τις Δοκιμασίες, οι άνθρωποι θα πάψουν να αμαρτάνουν και θα βρουν ξανά το δρόμο της Αρετής. Το κλίμα του πλανήτη μας θα είναι παντού εύκρατο και βίαιες μεταβολές δεν θα υπάρχουν πια. Ο αέρας θα ξαναγίνει καθαρός, αγνός, το ίδιο και τα νερά. Τα παράσιτα θα εξαφανιστούν.

Οι άνθρωποι θα θυμούνται τις προηγούμενες ενσαρκώσεις τους και θα αισθάνονται την χαρά του να διαπιστώνουν ότι είναι επιτέλους ελεύθεροι από τους παλιούς τους περιορισμούς. Έτσι όπως απαλλάσσει κανείς ένα αμπέλι από τα παράσιτα και τα νεκρά του φύλλα, έτσι δρουν τα εξελιγμένα Όντα προετοιμάζοντας τους ανθρώπους να υπηρετήσουν το Θεό της Αγάπης.

Τους δίνουν καλές συνθήκες για να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν, και σ' αυτούς που θέλουν να τους ακούσουν, λένε: «Μη φοβάστε! Λίγο ακόμα χρόνο και όλα θα τακτοποιηθούν. Βρίσκεστε στο σωστό δρόμο. Είθε αυτός που επιθυμεί να εισέλθει στο Νέο Πολιτισμό, να μελετά, να εργάζεται συνειδητά και να προετοιμάζεται»

Χάρη στην ιδέα της Αδελφοσύνης, η γη θα γίνει ένας ευλογημένος τόπος και αυτό δεν θα αργήσει. Όμως πριν συμβεί, πόνος και μεγάλες δυστυχίες θα σταλούν για να αφυπνίσουν συνειδήσεις. Αμαρτίες συσσωρευμένες για χιλιάδες χρόνια πρέπει να ξεπληρωθούν. Το πύρινο κύμα που εκπορεύεται από το Ύψιστο θα συμβάλει στο να ξεπληρωθεί το κάρμα των λαών. Η απελευθέρωση δεν μπορεί πλέον να αφεθεί για αργότερα. Η ανθρωπότητα πρέπει να προετοιμαστεί για τις μεγάλες δοκιμασίες, που είναι αναπόφευκτες, και οι οποίες έρχονται να δώσουν τέλος στον εγωισμό.

Κάτω από τη Γη, κάτι εκπληκτικό προετοιμάζεται. Μία μεγαλειώδης και εντελώς ασύλληπτη επανάσταση θα εκδηλωθεί σύντομα μέσα στη φύση. Ο Θεός έχει αποφασίσει να επανορθώσει αυτό τον κόσμο και θα το κάνει!

Είναι το τέλος μιας εποχής· μία νέα τάξη θα αντικαταστήσει την παλιά, μία τάξη στην οποία η Αγάπη θα βασιλεύει επί γης»

See video below

Watch the video: THE NEW EARTH - Transformation of consciousness

Peace, love, harmony